Η Alfa Romeo εξετάζει την ηλεκτρική GTV

Η Alfa Romeo εξετάζει την ηλεκτρική GTV

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο ως θετική μπορεί να κριθεί, μια και κάπως έτσι η Alfa Romeo θα μπει στο «κάδρο» της ηλεκτροκίνησης με καλό timing.

ALFA-ROMEO_GTV_1000x600

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παραμένουν ελάχιστες. Ακόμα βέβαια, δεν υπάρχει ορίζοντας εξελίξεων για να φτάσει στην παραγωγή το μοντέλο και το μόνο που αξίζει να κρατήσουμε είναι η δηλωμένη πρόθεση δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, για ενδιαφέρον περί της αναβίωσης της GTV. Στην εικόνα που έχουμε εδώ, απεικονίζεται η ανοιχτή εκδοχή του μοντέλου, έτσι όπως την έχει «οραματιστεί» ο Christian Schulte.


Οι μέχρι τώρα φήμες θέλουν την ιταλική εταιρεία να έχει εξετάσει κάποιες προτάσεις που αφορούν στην παρουσίαση ενός δίπορτου coupe με ρετρό στυλ αλλά και κάποιες άλλες, για μια 4θυρη berlina που θα έχει coupe στοιχεία στη σχεδίασή της. Μια τέτοια ηλεκτρική πρόταση θα μπορέσει να «μπει απέναντι» σε μοντέλα όπως η BMW i4 και το Tesla Model 3 με αξιώσεις, έχοντας και ως δεδομένα τα στοιχεία πάνω στα οποία η Alfa Romeo μπορεί να κάνει τη διαφορά για να προσελκύσει αγοραστές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης