Πλησιάζει το νέο Volkswagen Τ7 Multivan

Πλησιάζει το νέο Volkswagen Τ7 Multivan

Το φως της δημοσιότητας είδε πρόσφατα μια νέα teaser φωτογραφία με σκίτσο από το εσωτερικό του νέου Volkswagen T7 Multivan το οποίο αναμένεται να έχει ως δυνατό πλεονέκτημα την ευρυχωρία και την πρακτικότητα.

vw_t7_multivan
Η Volkswagen φροντίζει να διατηρεί αμείωτη την αγωνία σχετικά με τον διάδοχο του δημοφιλούς van της, το T7 Multivan που σύμφωνα με τις πρόσφατες ενδείξεις και τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που το δείχνουν με ελάχιστο καμουφλάζ, πρέπει να είναι αρκετά κοντά στην στιγμή της επίσημης αποκάλυψης.
Η πιο πρόσφατη εξέλιξη αφορά την δημοσίευση από την Volkswagen αφορά ένα σκίτσο που δίνει κάποια στοιχεία για την καμπίνα, η οποία βέβαια αποτελεί έναν από τους πιο καίριους τομείς για αυτό τον τύπο αυτοκινήτου. Σύμφωνα λοιπόν με κάποια πράγματα που φαίνονται στο σκίτσο αλλά και με κάποιες πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής ο πίσω χώρος του T7 θα φιλοξενεί πέντε ανεξάρτητα μεταξύ τους καθίσματα από τα οποία θα είναι αποσπώμενα ενώ αυτά της δεύτερης σειράς θα έχουν δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών όπως άλλωστε και στις προηγούμενες γενιές του μοντέλου.

Κλείσιμο
Το νέο στοιχείο του Τ7 έχει τεχνολογική απόχρωση και συγκεκριμένα αφορά την υιοθέτηση shift-by-wire τεχνολογίας για τον χειρισμό του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG (που θα είναι αποκλειστική επιλογή στη μετάδοση), που πλέον θα γίνεται από διακόπτες οι οποίοι θα βρίσκονται δεξιά του τιμονιού. Η απουσία κλασικού επιλογέα σημαίνει πως θα απελευθερωθεί αρκετός χώρος για τους εμπρός επιβάτες, ενισχύοντας έτσι την ευρυχωρία και την πρακτικότητα του T7. Η νέα γενιά του VW T7 Multivan θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του γερμανικού ομίλου κάτι που σημαίνει πως αναμένουμε να δούμε βενζινοκίνητες, πετρελαιοκίνητες αλλά και plug-in υβριδικές εκδόσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης