Και σε έκδοση camper το Opel Zafira Life

Και σε έκδοση camper το Opel Zafira Life

Το Opel Zafira Life στοχεύει στους φίλους της φύσης και στους λάτρεις του κάμπινγκ.

210303113521_Opel-Zafira-Life-Crosscamp-514806

Καθώς η θερινή σεζόν πλησιάζει η Opel επεκτείνει την γκάμα των εκδόσεων ελευθέρου χρόνου του Zafira Life. Έτσι μετά την Crosscamp Flex, διατίθεται και η πιο προσιτή Crosscamp Lite. Η τελευταία, φέρει ύψος 1,99 μ., γεγονός που της παρέχει πρόσβαση στα περισσότερα δημόσια πάρκινγκ. 

Το camper μήκους 4,95 m – διαθέτει μεγάλο χώρο για ψώνια, μετακομίσεις ή απλά για οικογενειακά ταξίδια – προσφέροντας τη δυνατότητα μεταφοράς έως 7 ατόμων. Επειδή ο εντοιχισμένος εξοπλισμός είναι ελάχιστος, το Crosscamp Lite προσφέρει πολλές προσαρμοζόμενες λύσεις αποθήκευσης. Μεταξύ αυτών μία κουζινούλα υγραερίου που μπορεί να μεταφερθεί στο πίσω τμήμα, αποθηκευτικός χώρος για τη μπαταρία του καθιστικού και θάλαμος για μία φιάλη αερίου 1.8 kg. Δίπλα στη δεύτερη συρόμενη πόρτα (στάνταρ εξοπλισμός) στην πλευρά του οδηγού βρίσκεται ένα αφαιρούμενο δοχείο που μπορεί να προσαρτηθεί στο πίσω μέρος του οχήματος.


Σημειώνεται πως η κουζινούλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικό χώρο ενώ ένα ψυγείο 13 λίτρων μπορεί να τοποθετηθεί ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα. Ακόμη, ο πάγκος καθισμάτων πίσω από τα εμπρός καθίσματα μετατρέπεται εύκολα σε διπλό κρεβάτι (140×200 cm), ενώ δύο ακόμα κρεβάτια (120x200 cm) μπορούν να τοποθετούνται κάτω από την ανυψούμενη/πτυσσόμενη οροφή. Το Multimedia radio, συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay, προσφέρει πολύ καλή συνδεσιμότητα για όλους τους επιβάτες, ενώ περιλαμβάνεται διζωνικό σύστημα κλιματισμού και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα.

Το νέο Crosscamp Lite και το Crosscamp Flex διατίθενται επίσης με προαιρετικό εξοπλισμό Opel, όπως OpelConnect, Head-Up display, Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας 180 μοιρών και Park Pilot με αισθητήρες μπροστά και πίσω – με Side Blind Zone Alert. Βέλτιστη ελκτική πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες διασφαλίζει το σύστημα IntelliGrip. Οι αγοραστές του Crosscamp μπορούν να επιλέξουν όλες τις εκδόσεις κινητήρων από τη γκάμα του Opel Zafira Life. To Opel Zafira Life Crosscamp Flex έχει τιμή εκκίνησης 45.999 ευρώ, ενώ η έκδοση Crosscamp Life προσφέρεται με αρχική τιμή 44.499 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης