Νέα διακοπή στην παραγωγή της Corvette C8

Νέα διακοπή στην παραγωγή της Corvette C8

Η General Motors θα περάσει σε μια –τρίτη για φέτος- φάση «αδρανοποίησης» του εργοστασίου της στο Bowling Green του Kentucky, λόγω ελλείψεων στην τροφοδοσία από τους προμηθευτές της.

Corvette_Slows_Production_1

Σύμφωνα με δήλωση της αυτοκινητοβιομηχανίας, η παραγωγή αναβάλλεται λόγω έλλειψης ανταλλακτικών. «Λόγω ενός προσωρινού ζητήματος προμήθειας ανταλλακτικών, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η γραμμή παραγωγής στο Bowling Green δεν θα ξεκινήσει την παραγωγή την εβδομάδα που ξεκινά από την 1η Μαρτίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της GM, Dan Flores. «Οι συνεργαζόμενοι της εφοδιαστικής αλυσίδας συνεργάζονται στενά με τα κεντρικά μας για να περιοριστούν όσο το δυνατό περισσότερο οι επιπτώσεις της κατάστασης αυτής και περιμένουμε πως το εργοστάσιο θα συνεχίσει τις κανονικές του δραστηριότητες από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου».


Το ακριβές πρόβλημα προφανώς και δεν έχει αναφερθεί, ούτε η GM προέβη σε δήλωση που να καταδεικνύει ως υπεύθυνο κάποιον από τους εξωτερικούς προμηθευτές. Αναφορές από τον Σεπτέμβριο έδειξαν ότι με δύο βάρδιες, το εργοστάσιο μπορεί να παράγει περισσότερα από 180 οχήματα την ημέρα. Αυτό σημαίνει πως η παύση του εργοστασίου, θα σημάνει καθυστέρηση μιας εβδομάδας στην ετοιμασία περισσότερων από 900 αυτοκινήτων. Η παραγωγή την Corvette C8 έχει καθυστερήσει άλλες δύο φορές μέσα στο 2020 και τότε η Chevrolet είχε παραδεχτεί ότι δεν θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν όλες τις παραγγελίες για Corvette μέσα στο έτος. Αυτό οδήγησε και στην υποχρέωση της προσφοράς του μοντέλου με τις προδιαγραφές του 2021, χωρίς επιπλέον κόστος για όσους είχαν ήδη παραγγείλει και έβλεπαν την καθυστέρηση να τους αφορά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης