Στο κέντρο οι εξατμίσεις της νέας Corvette C8

Στο κέντρο οι εξατμίσεις της νέας Corvette C8

Για όσους όμως θέλουν αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα να επιστρέψει και στη νέα γενιά της Corvette, μια και οι τρεις προηγούμενες εκδόσεις του μοντέλου το είχαν, η Aerolarri έχει έτοιμη τη λύση.

aston_martin_valhalla

Εκτός από την πώληση μιας πληθώρας αεροδυναμικών αναβαθμίσεων για την πρώτη κεντρομήχανη Corvette, ο βελτιωτικός οίκος έχει επίσης εξελίξει μια ένα σύστημα κεντρικά τοποθετημένων εξατμίσεων για το μοντέλο που εκτός από την εξαιρετική εμφάνιση προσφέρει και πολύ ωραίο ήχο. Το σύστημα με τις κεντρικές απολήξεις της εξάτμισης της Aerolarri για την C8 διατίθεται στα 2.988 δολάρια και μπορεί να προσαρμοστεί με πληθώρα επιλογών αναφορικά με το φινίρισμα.


Ως στάνταρ, έρχεται με μπλε άκρες αλλά οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές από ανοξείδωτο χάλυβα και ανθρακόνημα με τιμή 499 δολάρια. Η εξάτμιση της εταιρείας είναι κατασκευασμένη στο Αϊντάχο από ένα κομμάτι από ανοξείδωτο ατσάλι και η τοποθέτηση απαιτεί την αφαίρεση ενός μικρού τμήματος του πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Ακόμα δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικές με την απόδοση και τις επιδόσεις. Δεδομένης της δημοτικότητας της Corvette, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλές εταιρείες βελτίωσης εξελίσσουν αναβαθμίσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης