Εντυπωσιακές επιδόσεις για την Cadillac CT5-V Blackwing

Εντυπωσιακές επιδόσεις για την Cadillac CT5-V Blackwing

Η αμερικάνικη φίρμα παρουσιάζει το ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία της, την CT5-V Blackwing.

210202151919_cadillac-ct5-v-blackwing-front

Η αποκλειστικά πισωκίνητη CT5-V Blackwing, τροφοδοτείται από έναν εξελιγμένο στα σημεία V8 κινητήρα 6,2 λίτρων, ο οποίος με τη βοήθεια μηχανικού υπερσυμπιεστή αποδίδει 677 ίππους και 893 Nm ροπής.

Στο μοτέρ, μεταξύ άλλων έχουν ενσωματωθεί βαλβίδες εισαγωγής από τιτάνιο, αλουμινένιες κεφαλές κυλίνδρου (roto-cast), ενώ τα συστήματα εισαγωγής και εξαγωγής είναι αναθεωρημένα, προσφέροντας καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. Ο κινητήρας πλαισιώνεται από ένα χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ προαιρετικά συνδυάζεται με αυτόματο 10 σχέσεων. Εφόσον ο οδηγός βυθίσει το πόδι του στο πεντάλ του, η διαδικασία 0-96 χλμ./ώρα θα ολοκληρωθεί σε 3,7 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αποτυπώνεται στα 322 χλμ./ώρα.


Η CT5-V Blackwing ενσωματώνει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, ψυγείο διαφορικού και εναλλάκτη θερμότητας. Περί ανάρτησης ο λόγος, με διαφορετική ρύθμιση και γόνατα McPherson εμπρός, ενώ πίσω έχει υιοθετηθεί διάταξη πολλαπλών συνδέσμων. Τέλος, το μοντέλο διαθέτει σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, οι οποίες συνδυάζονται με σπορ ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης