Η Carlex παρουσιάζει την απόλυτη Mercedes-Benz X Class

Η Carlex παρουσιάζει την απόλυτη Mercedes-Benz X Class

Το πολυτελές pick-up της Mercedes-Benz αποκτά έναν ακόμα πιο δυναμικό και ξεχωριστό χαρακτήρα χάρη στις επεμβάσεις της Carlex Design

Mercedes-Benz_X_Class_Carlex
Αν και η X-Class δεν γνώρισε την εμπορική επιτυχία που θα δικαιολογούσε την συνέχισή της στη γκάμα της Mercedes-Benz το πολυτελές pick-up δεν παύει να κινεί το ενδιαφέρον μιας μερίδας του αγοραστικού κοινού και όπως φαίνεται και καταξιωμένων οίκων βελτιώσεων όπως η Carlex Design.
Η Carlex μας έχει συνηθίσει σε αρκετά εξεζητημένες βελτιώσεις μοντέλων της Mercedes-Benz και αυτό ακριβώς έχει κάνει και με την X-Class Racing Green, το όνομα της οποίας προφανώς οφείλεται στην χαρακτηριστική πράσινη απόχρωση. Ωστόσο αυτό που κλέβει την ματιά από την πρώτη στιγμή είναι το πακέτο των εξωτερικών αεροδυναμικών βοηθημάτων που έχει δώσει στην X-Class μια άκρως επιθετική όψη.

Τα περισσότερα από αυτά τα αεροδυναμικά πρόσθετα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα τα οποία έχουν αφεθεί στο φυσικό τους χρώμα ώστε να δημιουργούν μια οπτική αντίθεση με την απόχρωση του αμαξώματος. Την εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν οι μεγάλες ζάντες σε μαύρο χρώμα με τα εκτός δρόμου ελαστικά στα οποία είναι ευδιάκριτη η ονομασία της Carlex.
Επεμβάσεις αντίστοιχου ύφους έχουν γίνει και στο εσωτερικό με πιο χαρακτηριστικά στοιχεία τα μπάκετ καθίσματα και τον συνδυασμό ακριβού σκουρόχρωμου δέρματος και ανθρακονημάτων στις επενδύσεις και τον διάκοσμο ώστε να τονιστεί το σπορ ύφος που έχει δοθεί στην X-Class. Η Carlex δεν αναφέρει την τιμή του πακέτου αναβάθμισης όμως αντιλαμβάνεστε πως κάτι τόσο προσεγμένο και πολυτελές σίγουρα δεν θα είναι και φθηνό.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης