Αυτοκινητικό θησαυρό αποκαλύπτει έρευνα της αστυνομίας

Αυτοκινητικό θησαυρό αποκαλύπτει έρευνα της αστυνομίας

Ένας απλός έλεγχος ρουτίνας από την αστυνομία της Μασαχουσέτης κατέληξε στην αποκάλυψη μιας απίστευτης συλλογής από σπάνια αυτοκίνητα που θα ονειρευόταν κάθε petrolhead

warehouse_with_cars
Τα δημοσιεύματα στον αμερικάνικο Τύπο αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν όταν σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας της Μασαχουσέτης ένας ο 41χρονος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ποσότητα μαριχουάνας όμως το τέλος της ιστορίας είναι άκρως εντυπωσιακό καθώς περιλαμβάνει την ανακάλυψη 45 σπάνιων αυτοκινήτων.
Μετά από έλεγχο του ιστορικού του η αστυνομία οδηγήθηκε σε ένα παλιό σταθμό πυροσβεστικής τον οποίο ο 41χρονος είχε μετατρέψει στο πολυτελές σπίτι του και όχι μόνο. Ο έλεγχος στο ακίνητο αποκάλυψε μεγάλες ποσότητες μαριχουάνας, χαρτονομίσματα χιλιάδων δολαρίων, 24 όπλα με πυρομαχικά αλλά και 8 εξωτικά αυτοκίνητα. Στη συνέχεια μάλιστα αντίστοιχος έλεγχος στο πατρικό σπίτι του 41χρονου αποκάλυψε άλλα 37 αυτοκίνητα σε μεγάλο γκαράζ που υπήρχε στην ιδιοκτησία. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο Taylor πρέπει να είχε ιδιαίτερη προτίμηση στις Mk4 Toyota Supra καθώς βρέθηκαν οκτώ τέτοια μοντέλα καθώς και τρία GT-R, πέντε BMW E46 M3 και τρείς E92 M3 αλλά και αρκετά ακόμα σπάνια μοντέλα.

Κλείσιμο
Προς το παρόν ο 41χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικές με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και ξέπλυμα χρημάτων όμως η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει εάν τα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στην κατοχή του είχαν εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες. Πάντως είναι σίγουρο πως πολλοί θα περιμένουν να μάθουν τι θα απογίνει με αυτά και αν τελικά θα διατεθούν σε κάποια δημοπρασία ή αν θα παραμείνουν κατασχεμένα στις αποθήκες της αστυνομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης