Συνδυάζοντας αεροπλάνο και αυτοκίνητο

Συνδυάζοντας αεροπλάνο και αυτοκίνητο

Το αποτέλεσμα είναι μάλλον γελοίο όταν «παντρευτούν» ένα Chevrolet Tracker και ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο αλλά στις ΗΠΑ, αυτά είναι μάλλον συνηθισμένα.

Chevrolet-Tracker-Plane-3

Είναι μερικές φορές που τα λόγια στερεύουν και τον πρώτο λόγο έχουν οι οφθαλμίατροι για εμάς που τα βλέπουμε από φωτογραφίες, γιατί αυτός που έφτιαξε το «μίγμα» αεροπλάνου και Chevrolet Trucker, χρειάζεται ψυχίατρο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ψάχνει και για άλλον θαυμαστή του συνδυασμού που θα πλήρωνε για να αποκτήσει αυτό το ελεεινό δημιούργημα της νοσηρής του φαντασίας. Στην αγγελία του… πράγματος αυτού, αναφέρεται πως το Tracker (είπαμε, το Grand Vitara για την Ευρώπη) του 1999 συνδυάστηκε με ένα μονοκινητήριο Cirrus SR22 αεροπλάνο, για να γεμίσει προφανώς τις άδειες ώρες του αυτός που σκέφτηκε τον φανταστικό (#not) αυτό συνδυασμό.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του δημιουργήματος αυτού, είναι απλώς ένα τυπικό Tracker με ψεύτικο έλικα προσαρμοσμένο όπως θα ήταν στο αεροπλάνο. Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν άρδην από τον «καθρέπτη» του κινητήρα στο Trucker και πίσω, όπου τη θέση του 5θέσιου αμαξώματος, έχει πάρει το σώμα του αεροσκάφους, με την ουρά του– κομπλέ. Στα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην αγγελία του ebay, αναφέρονται λίγα πράγματα, μεταξύ των οποίων είναι πως πρόκειται για 3θέσιο όχημα με άδεια κανονική έγκριση τύπου για κυκλοφορία, κλιματισμό, ζώνες ασφαλείας και κάμερα οπισθοπορείας.

Στην αγγελία δεν αναφέρεται τίποτα για τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, πέραν του ότι είναι τετρακύλινδρος. Πιθανότατα είναι 1.6 ή 2.0 λίτρων του Tracker που είχε απόδοση 98 και 129 ίππους αντίστοιχα, ενώ σίγουρα σε ότι αφορά τη μετάδοση, έχει αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση. Η δημοπρασία λήγει την Πέμπτη (σπεύσατε…) και η μεγαλύτερη προσφορά ανέρχεται στα €5.805 (!) αλλά αξίζει να σημειωθεί πως η επιθυμητή τιμή από τον πωλητή, δεν έχει επιτευχθεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης