Μακαρόνια με σάλτσα σπεντζοφάι

Μακαρόνια με σάλτσα σπεντζοφάι

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι εύκολη και βασίζεται στα αρωματικά και τα μπαχαρικά που έχει ήδη ο κιμάς του λουκάνικου, οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσετε πολλά υλικά εκτός από ντομάτα και πιπεριές.

NETVOLUTION-loukanika
Με ένα μαχαίρι σκίζετε το περίβλημα του λουκάνικου και με τα χέρια θρυμματίζετε τη γέμιση. Τη ρίχνετε σε ένα μπολάκι.

Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τις πιπεριές και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε τον κιμά του λουκάνικου και σοτάρετε ανακατεύοντας διαρκώς με μια σπάτουλα ή ένα πιρούνι, μέχρι να πάρει χρώμα ο κιμάς. Προσθέτετε τον πελτέ, ανακατεύετε για 1 λεπτό και κατόπιν ρίχνετε τα ντοματάκια. Μαγειρεύετε ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μειωθεί αρκετά ο όγκος των υγρών. Σβήνετε με το κρασί και, μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτετε νερό μέχρι να καλυφθούν καλά όλα τα υλικά. Μόλις πάρουν μια βράση χαμηλώνετε τη φωτιά και μαγειρεύετε μέχρι να συμπυκνωθεί η σάλτσα. Αφαιρείτε τη σκελίδα του σκόρδου.

Διαβάστε όλη τη τη συνταγή και τις δοσολογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης