7 all day σημεία στην αναγεννημένη πλατεία Καρύτση

7 all day σημεία στην αναγεννημένη πλατεία Καρύτση

Με φρεσκοαλεσμένους καφέδες, δροσερά coctails και κρασιά, ιταλικά μαγειρέματα, μεξικανικά tacos, brunch και vegan γλυκά, δίνει μέρα και νύχτα, αφορμές χαλάρωσης στην αεικίνητη καθημερινότητα της πόλης.

plateia_karytsi_net

Ευχάριστη έκπληξη για τους τουρίστες που αναζητούν τα κρυμμένα «διαμάντια» του αθηναϊκού Κέντρου και σημείο συνάντησης εκείνων που λατρεύουν τις αυθεντικές αστικές γωνιές της Πρωτεύουσας, η πλατεία Καρύτση μπαίνει και αυτή σε διάθεση ανοιξιάτικη και μας προσκαλεί στην αναγεννημένη της πιάτσα.


The Vegan Fairies
Αλμυρά σνακ με superfoods, vegan και ωμοφαγικά γλυκά, organic smoothies και sweet bowls (με βιολογικά προϊόντα, και αυτά), σε ένα νεανικό, λιλιπούτειο και σοφιστικέ café bistro με arty αναφορές και minimal γραμμές στο design του, που κάθε πρωί απλώνει τραπεζάκια έξω, πάνω στα κεραμιδί πλακάκια της πλατείας Καρύτση. Το «The Vegan Fairies» το συναντάμε στη σκιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, στη γωνία ακριβώς των κτιρίων που πλαισιώνουν την πλατεία (στεγάζοντας ως επί το πλείστων, γραφεία και επιχειρήσεις) και σίγουρα δεν χρειάζεται να ανήκουμε αποκλειστικά στην κατηγορία των vegan για να του δώσουμε την ευκαιρία που του αξίζει ή έστω για να το εντάξουμε στην πρωινή μας ατζέντα.
Πλ. Καρύτση 5, τηλ. 21 0331 5394

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης