Υποδεχόμαστε την Άνοιξη και δοκιμάζουμε συνταγές με φρούτα

Υποδεχόμαστε την Άνοιξη και δοκιμάζουμε συνταγές με φρούτα

Ένα δροσερό κέικ με φρούτα του δάσους ή λεμόνι ή και τον συνδυασμό τους είναι ό,τι πρέπει για να μας βάλει καλά σε ανοιξιάτικο κλίμα. 

ΝΕΤ-mpananokeik
Sponsored content

Η Άνοιξη φέρνει μαζί της ήλιο, χρώματα, αρώματα και γεύσεις που μας αρέσει να απολαμβάνουμε όλες τις ώρες. Με υλικά της εποχής και προϊόντα που εμπιστευόμαστε εδώ και δεκαετίες φτιάχνουμε τα πιο απολαυστικά κέικ. Γιατί ένα δροσερό κέικ με φρούτα του δάσους ή λεμόνι ή και τον συνδυασμό τους είναι ό,τι πρέπει για να μας βάλει καλά σε ανοιξιάτικο κλίμα. Ιδίως τώρα που ο καιρός φτιάχνει, η μέρα μεγαλώνει και μας αρέσει να βγαίνουμε σε μπαλκόνια και βεράντες και να σερβίρουμε χειροποίητες λιχουδιές στους αγαπημένους μας. Οπότε εμείς αυτή τη φορά σας προτείνουμε να φτιάξετε ωραία φρουτένια, ζουμερά και αφράτα κέικ.

Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Σίγουρα καλό είναι να έχουμε μια αξιόπιστη συνταγή για να ακολουθήσουμε (που ιδίως στη ζαχαροπλαστική πρέπει να τηρήσουμε πιστά και με ακρίβεια γραμμαρίου), αλλά το παν για την επιτυχία της παρασκευής της είναι τα υλικά της. Γιατί αν δεν έχεις την κατάλληλη πρώτη ύλη, ακόμα και η πιο δοκιμασμένη συνταγή δεν θα έχει την επιτυχία που της αξίζει.

Η ΓΙΩΤΗΣ είναι μια εταιρεία συνυφασμένη στο μυαλό μας με υλικά που μας λύνουν τα χέρια, ιδίως στη ζαχαροπλαστική, όπου τα πράγματα όσο να ‘ναι είναι πιο περίπλοκα από τη μαγειρική. H σίγουρη λύση ενός επιτυχημένου κέικ είναι η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ. Έτσι μπορούμε να έχουμε την τέλεια διόγκωση του κέικ μας.

Κλείσιμο
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης