Γαρίδες τας κεµπάπ

Γαρίδες τας κεµπάπ

Ο πιο νόστιμος κοκκινιστός, θαλασσινός μεζές, που αν τον συνοδεύσουμε με κάτι χορταστικό, όπως το ρύζι, γίνεται και τέλειο, νηστίσιμο κυρίως.

net-garides_tas_kebab
Διαδικασία
Σε ένα τηγάνι ή φαρδιά κατσαρόλα, που να χωράει τις γαρίδες σε µονή στρώση, ζεσταίνουµε το 1 σφηνάκι ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή φωτιά. Αλατοπιπερώνουµε και σοτάρουµε τις γαρίδες και από τις δύο πλευρές, αφήνοντάς τες σχετικά ωµές στο κέντρο. Τις βγάζουµε µε τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή στο olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης