Κεσαντίγιας με φιλέτο γαλοπούλας και μοτσαρέλα

Κεσαντίγιας με φιλέτο γαλοπούλας και μοτσαρέλα

Τα σχολεία άνοιξαν  και πάλι οπότε ψάχνουμε νόστιμα σνακ για τα παιδιά  μας...

Κεσαντίγιας με φιλέτο γαλοπούλας και μοτσαρέλα
Διαδικασία
Ζεσταίνετε καλά ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε το ελαιόλαδο. Προσθέτετε τους κύβους της γαλοπούλας και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά να ροδίσουν. Αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και τους βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.

Ρίχνετε στο τηγάνι τα λαχανικά και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Αλατοπιπερώνετε και τα βγάζετε επίσης σε ένα πιάτο.

Αδειάζετε το ελαιόλαδο από το τηγάνι, σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί και επαναφέρετε στη φωτιά. Ρυθμίζετε σε μέτρια θερμοκρασία και βάζετε μια τορτίγια. Απλώνετε τα μισά λαχανικά, τους μισούς κύβους γαλοπούλας και τη μισή μοτσαρέλα. Σκεπάζετε με μια δεύτερη τορτίγια, πιέζετε λίγο με τα χέρια ή μια σπάτουλα και ψήνετε για 2-3 λεπτά. Με τη βοήθεια ενός πιάτου, αναποδογυρίζετε την πίτα και συνεχίζετε το ψήσιμο για 2 λεπτά ακόμα. Μεταφέρετε την πίτα σε ένα μεγάλο πιάτο και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Κόβετε σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρετε αμέσως.

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης