Ρολάκια σολομού γεμιστά με κρέμα τυριού και αρωματικά βότανα

Ρολάκια σολομού γεμιστά με κρέμα τυριού και αρωματικά βότανα

Πώς ταιριάζει ο σολομός με την κρέμα τυριού δεν λέγεται. Και εδώ παντρεύονται σε ένα γευστικό πιάτο για ένα γρήγορο βραδινό μέχρι το γιορτινό τραπέζι.

Ρολάκια σολομού γεμιστά με κρέμα τυριού και αρωματικά βότανα
Διαδικασία
Κόβετε τις φέτες του σολομού σε στενόμακρα κομμάτια φάρδους 12εκ. (μπορεί το μήκος να αλλάξει ανάλογα με το μέγεθος της κάθε φέτας).

Λιώνετε το τυρί με πιρούνι και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης. Τα ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα συμπαγές μίγμα.

Στρώνετε στον πάγκο μια φέτα σολομό και βάζετε κατά πλάτος αρκετή γέμιση σε σχήμα κυλίνδρου πάχους 2,5 εκ., αφήνοντας κενό 2 εκ. από την κάθε πλευρά. Τυλίγετε το σολομό σε ρολό και τοποθετείτε σε πιατέλα με το δίπλωμα προς τα κάτω. Συνεχίζετε με τα υπόλοιπα υλικά και τυλίγετε κάθε ρολό με μεμβράνη διπλώνοντας τις άκρες για να κλείσουν καλά. Τα βάζετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες μέχρι να κρυώσουν καλά.

Ξετυλίγετε τα ρολά από τη μεμβράνη, με κοφτερό λεπτό μαχαίρι κόβετε φέτες 2εκ. και τις τοποθετείτε πάνω στις φέτες ψωμιού. Πασπαλίζετε με ελάχιστη πάπρικα και γαρνίρετε με μια κάπαρη στο κέντρο.

Δείτε όλη τη συνταγή στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης