Πιπεριές γεμιστές με φέτα και μπέικον
Πιπεριές γεμιστές με φέτα και μπέικον
Αυτές οι πιπεριές με φέτα και μπέικον μπορούν να γίνουν το τέλειο ορεκτικό, αλλά και το τέλειο μεζεδάκι.
Σε ένα μπολ βάζετε τη φέτα και τη λιώνετε με το πιρούνι, ρίχνετε τη κρέμα γάλακτος για να αραιώσει λίγο, ρίχνετε μπόλικο πιπέρι και τα κομματάκια της ντομάτας. Ανακατεύετε καλά το μίγμα και με αυτό γεμίζετε τις πιπεριές.
Παίρνετε τις φέτες του μπέικον και τυλίγετε τις πιπεριές να πιάσουν όσο γίνεται περισσότερο την ανοικτή επιφάνεια. Πασπαλίζετε με πιπέρι και περιχύνετε με μία κουταλιά ελαιόλαδο. Απλώνετε μια λαδόκολλα επάνω στο ταψί του φούρνου και ακουμπάμε τις πιπεριές.
Σκεπάζετε τις πιπεριές με μια δεύτερη λαδόκολλα και ψήνετε στο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου. Αφαιρείτε την επάνω λαδόκολλα και συνεχίζετε το ψήσιμο για 10 λεπτά ακόμα, να ροδίσει το μπέικον. Τις σερβίρετε σε πιατέλα.
Bρείτε τα υλικά και τις αναλογίες της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Παίρνετε τις φέτες του μπέικον και τυλίγετε τις πιπεριές να πιάσουν όσο γίνεται περισσότερο την ανοικτή επιφάνεια. Πασπαλίζετε με πιπέρι και περιχύνετε με μία κουταλιά ελαιόλαδο. Απλώνετε μια λαδόκολλα επάνω στο ταψί του φούρνου και ακουμπάμε τις πιπεριές.
Σκεπάζετε τις πιπεριές με μια δεύτερη λαδόκολλα και ψήνετε στο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου. Αφαιρείτε την επάνω λαδόκολλα και συνεχίζετε το ψήσιμο για 10 λεπτά ακόμα, να ροδίσει το μπέικον. Τις σερβίρετε σε πιατέλα.
Bρείτε τα υλικά και τις αναλογίες της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα