
Χωρις να ειμαι οπαδος των μεν η των δε, βλεπω μια περιοδο Τραμπ που αυτος μπορει να ελεγε διαφορα ευτραπελα, αλλα η Αμερικη πηγαινε καλα. Κανενα ευκολο επιχειρημα πολεμων, η γαμπρων, η οτιδηποτε αλλο. Κανενα εξ ισου ευκολο επιχειρημα για τον πολεμο που εφαγε απο τα αριστεριστικα μηντια. Μονο κατι απλο. Οταν ο υπολοιπος κοσμος εγκρινει, μαλλον δεν ειναι καλος για τις ΗΠΑ. Οταν ο υπολοιπος κοσμος τρωει τα λυσσακα του, μαλλον κανει κατι καλο για την χωρα του.
Δεν περίμενα και τίποτε διαφορετικό να γράψεις, για όλα τα κακά της γης φταίει ο Τράμπ και τώρα ξαναγυρίζουμε στην "κανονικότητα" με τον Μπάιντεν και τον συρφετό των δημοκρατικών, γελάνε και οι πέτρες εδώ στην Αμερική με αυτά που γράφετε και πιστεύετε. Η προπαγάνδα και το τέρας της παγκοσμιοποίησης εν δράσει!
Ούτε βλέπω ούτε ακούω πέτρες νά γελάνε εδώ. Αντίθετα βλέπω ότι κατρακυλάνε........ Σού «λείπει» ό μεμέτης πού σταμάτησε νά ταλαιπωρεί τήν Ελλάδα? Καί είς ανώτερα.......
Πιτσαδορε , το φτηνο βρακι που πηρες απο το Walmart ειναι made in Bangladesh or India για ποιο τέρας της παγκοσμιοποίησης μιλας ρε μλκ. Τιποτα δεν αλλαξε ουτε και προκειται να αλλαξη ξυπνα, κοιμησα zzz.
Δημοσιογράφε, "κανονικότητα" για εσένα είναι να ξεκινήσουν και πάλι οι μπούκες της Αμερικής σε 3-4 ταλαίπωρες Χώρες του πλανήτη. Αυτό εσύ και το συνάφι σου αναγνωρίζεις ως κανονικότητα.
Γρηγόρη, μέσα έπεσες με το «Χρειάζεται να γνωρίσεις τα χειρότερα για να εκτιμήσεις πόσο καλά ήταν αυτά που είχες». Γιατί είναι χειρότερη η ύφεση 10,50% που ...πέτυχαν οι δικοί σου, από την ανάπτυξη 2,8% πυ άφησαν οι προηγούμενοι. Είναι χειρότερη η κατάσταση που επικρατεί στις υπό έκδοση συντάξεις καθώς οι δικοί ου τις αύξησαν κατά 150.000 χιλιάδες!!! Είναι χειρότερη η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά καθώς πριν ο Ερντογάν καθόταν σούζα, σε αντίθεση που με τους δικούς σου κόβει βόλτες έξι μήνες τώρα στο Αιγαίο. Πιθανόν να οφείλεται αυτό το θράσος από την άποψη κάποιων ...γραφικών που εμπιστεύονταν τον Ερντογάν !!! Είναι χειρότερη η κατάσταση στην ανεργία. Είναι χειρότερη η κατάσταση στην υγεία. Είναι στάσιμη η κατάσταση στο προσφυγικό, άρα μόνο μεγάλα λόγια. Είναι στάσιμη η κατάσταση στο Ελληνικό, περισσότερο από ενάμισι χρόνο μετά που ανέλαβαν οι δικοί σου. Ψάχνω να βρω ΕΝΑ σημείο που πράγματι να καλυτέρεψε η ζωή των Ελλήνων και δεν βρίσκω. Άρα και στην Ελλάδα «Χρειάζεται να γνωρίσεις τα χειρότερα για να εκτιμήσεις πόσο καλά ήταν αυτά που είχες»
Όταν λες ότι ο Ερντογάν στεκόταν σούζα μπροστά στον Αλιέκση, γελάνε και τα βατράχια. Είσαι ανίατα άρρωστος ρε φουκαρά.
Σε ποια κανονικοτητα αναφερεστε? Οταν ο Τραμπ προειδοποιουσε στην αρχη της πανδημιας για 200.000 νεκρους, τοτε τον κατηγορουσατε οτι επιδιωκει να υπαρξουν νεκροι. Σημερα ο Μπαιντεν κανει παρομοιες δηλωσεις για πανω απο μισο εκατομμυριο νεκρους και εσεις απλα το περνατε ως δυσοιωνη προβλεψη. Αυτη ειναι η κανονικοτητα? Να αφησετε πισω σας καραγκιοζιλικια του τυπου "ρολοι θανατου" και να μην επιτρεπετε σε κανεναν να κανει στον Μπαιντεν αυτα που κανατε χτες εσεις στον Τραμπ? Η μηπως ειναι κανονικοτητα να ξεχνατε οτι επι 4 χρονια ειχαμε καποιους να ψελνουν συνεχεια την δικια τους αμφισβητηση για το εκλογικο αποτελεσμα του '16? Μη μου πειτε οτι ξεχασατε τους NOT MY PRESIDENT και ποιοι τους ειχαν υποκινησει να κανουν τοτε επεισοδια? Τοτε η αμφισβητηση του εκλογικου αποτελεσματος ηταν δημοκρατια και δικαιωμα! Μονο τωρα εγινε πληγμα στην δημοκρατια, ετσι? Για να μην αναφερθω ΞΑΝΑ στους Αντιφα και στους BLM... και ολους αυτους που τους υποκινουσαν για να κανουν επεισοδια εντος και εκτος ΗΠΑ! Εσεις τους ξερετε καλυτερα, μιας και εσεις τα γραφατε τα αρθα και καμαρωνατε γι'αυτους! Τωρα η κανονικοτητα θελει μονο τον Τραμπ να παιρνει το βαρος των ευθυνων για τις 4 ωρες που οι δικοι του πειραζαν τον ναο της λαμογιοκρατιας. Δεν θελει ομως καμια ευθυνη για τους αλλους που επι βδομαδες ρημαζαν και εκαιγαν οτι εβρισκαν μπροστα τους. Φανταζομαι και το οτι ξεχασατε τους νεκρους του Καπιτωλιου, ειναι κι αυτο μερος της ιδιας κανονικοτητας που ηθελε να ξεχαστουν και τα θυματα των BLM οταν εξαργυρωναν τον αντιρατσισμο τους με τηλεορασεις πλασμα...! Πολυ περιεργη αυτη η κανονικοτητα σας! Επιλεκτικη μνημη και επιλεκτικη οραση εχει!