Η ζωή μου ο θάνατός σου
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Η ζωή μου ο θάνατός σου

Εχει δίκιο ο Κασσελάκης

Εστω και αν το γύρισε. Η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση. Εν ψυχρώ σκότωσε εκατοντάδες αθώους Ισραηλινούς και ταυτοχρόνως άρπαξε ομήρους με την μέθοδο γκαγκστερικών και άλλων τέτοιων εγκληματικών συμμοριών.

Η Χαμάς τροφοδοτείται και επιχορηγείται από αραβικές πηγές αλλά και από Τουρκία και από το Πούτιν. Η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή διευκολύνει τα σκοτεινά σχέδιά τους. Δηλαδή αποσταθεροποίηση και χάος. Αυτό επιδιώκουν. Οποιος επομένως τάσσεται με την πλευρά της Χαμάς η έστω αμφισβητεί και επομένως συμβάλλει στο μέτωπο εναντίον του Ισραήλ, κι αυτός χωρίς να το καταλαβαίνει ενισχύει την διάδοση του αντισημιτισμού.

Πάμε παρακάτω. Η Ιστορία των Εβραίων κολυμπάει σε ωκεανούς αίματος, εξοντώσεων, βασανισμών και «εξαερώσεων» σε στρατόπεδα συγκέντρωσης των κανίβαλων του Αδόλφου Χίτλερ. Μπροστά σ αυτά που έχουν υποστεί η Εβραίοι ανά τους αιώνες, τα δικά μας είναι ασήμαντα και πταίσματα.

Και να μην παριστάνουμε, εμείς οι Ελληνες, τους αθώους και τους ουδέτερους παρατηρητές. Αφού στη διάρκεια της ναζιστικής Κατοχής σε πολλές ελληνικές πόλεις, ιδιαιτέρως στη Θεσσαλονίκη, χιλιάδες Εβραίοι κατέληξαν στα κρεματόρια. Με συνεργάτες διάφορους Ελληνάρες που όχι μόνο κατέδωσαν Εβραίους, αλλά και από πάνω μπουκάρανε στα σπίτια τους και άρπαξαν τις περιουσίες τους.

Κλείσιμο
Κι εμείς, έστω μειοψηφικά, συνεργαστήκαμε με τον κανίβαλο. Κι εμείς, έστω μειοψηφικά, επιδοθήκαμε στο πλιάτσικο και την αρπαγή ξένης περιουσίας. Ελάτε τώρα. Μάλιστα ο Γιάννης Μπουτάρης, ως πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά κόπου και με απίστευτη υπομονή και επιμονή κατάφερε να αποκαταστήσει τη σχέση της Βόρειας Ελλάδας με το Ισραήλ και τους Εβραίους.

Πάμε ακόμα πιο βαθιά. Η Ελλάδα έχει κάθε συμφέρον να συμπαραστέκεται και να βαθαίνει τη σχέση της με το Ισραήλ. Και επειδή ο Τούρκος σουλτάνος έχει διακόψει κάθε επαφή, ταυτίζοντας τον Μπενιαμίν Νετανιάχου με τον Αδόλφο Χίτλερ. Αλλά και επειδή το Ισραήλ διαθέτει την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική πολεμική μηχανή, έχοντας στα πολεμοφόδια της ένα πρώτης τάξεως πυρηνικό εξοπλισμό. Το τετράγωνο Ελλάδα-Αίγυπτος-Κύπρος-Ισραήλ ένας θώρακας και ένας θόλος αποτρεπτικός και αποτελεσματικός.

Όμως για να ολοκληρώνω τις σκέψεις μου, κάτι ακόμα ώστε να συμπληρωθεί όλη η εικόνα. Η συνεχιζόμενη και μελετημένη επιθετική δραστηριότητα του Ισραήλ εναντίον αμάχων, λειτουργεί ως άλλοθι της Χαμάς. Μάλιστα διευκολύνει τα σχέδιά της και υπονομεύει την σχέση του Ισραήλ με την διεθνή κοινότητα.

Με απλά λόγια αυτές οι επιθετικές δραστηριότητες που καταλήγουν σε εξόντωση αμάχων, παιδιών και ηλικιωμένων, είναι βούτυρο στο ψωμί των σκληροπυρηνικών του Παλαιστινιακού λαού. Ολες αυτές οι εικόνες φρίκης με τα εκατοντάδες σκοτωμένα αθώα πλάσματα, η καλύτερη προπαγάνδα της Χαμάς. Οσο περισσότερο επιτίθενται και εξοντώνουν οι Ισραηλινοί, τόσο το καλύτερο για τους Αραβες τρομοκράτες.

Και τέλος η ουσία αυτών των αλλεπάλληλων αναφλέξεων. Από τη μια πολλές αραβικές χώρες ονειρεύονται την εξαφάνιση του Ισραήλ. Και από την άλλη το Ισραήλ, περικυκλωμένο από εχθρούς, καταλήγει να λειτουργεί ως δύναμη Κατοχής. Εκεί λοιπόν, σ αυτή την «φλεγόμενη» περιοχή αποδεικνύεται μια μεγάλη αλήθεια: η επιστήμη και η τεχνολογία καλπάζουν, αλλά η προαιώνια κατάρα μιας «καθυστερημένης» άπληστης, επιθετικής ανθρωπότητας ζει και βασιλεύει.

Με το σύνθημα «η ζωή μου ο θάνατός σου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network