Η ιστορία ενός μικρόσωμου ανθρώπου που ξεκίνησε ως κομμωτής και κατέκτησε το Χόλιγουντ

Η ιστορία ενός μικρόσωμου ανθρώπου που ξεκίνησε ως κομμωτής και κατέκτησε το Χόλιγουντ

Όλα τα έχει η ιστορία της ζωής του πολυτάλαντου και αγαπημένου ηθοποιού Ντάνι Ντε Βίτο.

674168e1bc40030f6983cafe4961117f_XL

Όλα τα έχει η ιστορία της ζωής του πολυτάλαντου και αγαπημένου ηθοποιού Ντάνι Ντε Βίτο.

Δύσκολα παιδικά χρόνια, σχολικό εκφοβισμό λόγω του ύψους του (1,47 μ.), όμως ο «τετραπέρατος» Ντάνι κατάφερε και άλλαξε τη ζωή του μέσα σε μια μέρα, όταν αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής, αφήνοντας τη θέση του κομμωτή στο σαλόνι ομορφιάς που είχε η αδερφή του.

Με το που αποφοίτησε το 1966 από τη δραματική, βρίσκει αμέσως δουλειά σε θίασο του Κονέκτικατ, όπου θα γνωρίσει και θα γίνει αχώριστος φίλος με έναν επίσης νεαρό ηθοποιό, τον Μάικλ Ντάγκλας!

Αν και η εξωτερική του εμφάνιση δεν παραπέμπει σε ηθοποιό του Χόλιγουντ, αποτελεί μια από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες και πάντα όλοι όταν έβλεπαν το όνομά του στο καστ, ήξεραν ότι η ταινία θα αποτελούσε εγγύηση... γέλιου.

Μεγάλη επιτυχία έκανε και η ταινία «Ματίλντα» στην οποία πρωταγωνιστούσε αλλά και είχε σκηνοθετήσει. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων διαδραματίστηκε μια οικογενειακή τραγωδία πίσω από τις κάμερες.

Για τη νεαρή Mara Wilson (Ματίλντα), οι ενήλικες που ήταν τρομακτικοί στην οθόνη στην πραγματικότητα αποδείχθηκαν πυλώνες υποστήριξης πίσω από τα σκηνικά.

Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης, η μαμά της Wilson διαγνώστηκε με καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της μαμάς της, όπου ο πατέρας της έπρεπε να αναλάβει όλα τα οικογενειακά καθήκοντα, ο Ντε Βίτο και η συζυγός του Περλμαν παρενέβησαν και ουσιαστικά ανέλαβαν τους ρόλους στενών μελών της οικογένειας της.

Την προσκαλούσαν για πάρτι στην πισίνα με τα παιδιά τους και την έπαιρναν στον κινηματογράφο μαζί τους. «Ήταν πολύ δύσκολο ... και ήταν πολύ ωραίο», γράφει η Wilson.
«Ενώ η μητέρα μου ήταν άρρωστη στο νοσοκομείο, με προσκαλούσαν με φροντίζαν και προσπαθούσαν να με κάνουν να ξεχαστώ. Ένιωθα πολύ οικεία μαζί τους.

«Ο Ντάνι και η Ρία ήταν σαν να ήταν οι αγαπημένοι μου θείοι».

Δυστυχώς, μόλις έξι μήνες μετά την ταινία η μαμά της Wilson υπέκυψε στην ασθένεια.

Σε συνέντευξή της, η Wilson αποκάλυψε,αργότερα «Ανησύχησα ότι δεν θα προλάβαινε να δει την ταινία. Το έμαθα αυτό αργότερα, αλλά ο Ντάνι Ντε Βίτο πήρε ημιτελή την ταινία στο νοσοκομείο και την έδειξε στη μαμά μου.

Δείτε το βίντεο


Πηγή: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης