Το νέο επίλεκτο σώμα του αμερικανικού στρατού: «Δοκιμάζονται οι αντοχές του ανθρώπου» (vid)

Το νέο επίλεκτο σώμα του αμερικανικού στρατού: «Δοκιμάζονται οι αντοχές του ανθρώπου» (vid)

Τα περιβάλλοντα της Αρκτικής και της ζούγκλας, που βρίσκονται στα αντίθετα άκρα του περιβαλλοντικού φάσματος, παρέχουν ολοκληρωμένα πεδία εκπαίδευσης για τους στρατιώτες

epilektoi
Στο ανελέητο κρύο της Αλάσκας, ο στρατός των ΗΠΑ σφυρηλατεί μια νέα γενιά στρατιωτών ικανών να ευδοκιμήσουν στα πιο σκληρά περιβάλλοντα. Μέσα σε ανέμους που παγώνουν τα κόκκαλα και θερμοκρασίες που μπορεί να πέσουν σε ιστορικά χαμηλά, οι στρατιώτες δοκιμάζονται με τρόπους που υπερβαίνουν την παραδοσιακή στρατιωτική εκπαίδευση.

Η πρωτοβουλία αυτή, που αποσκοπεί στην προετοιμασία των στρατευμάτων για τις μοναδικές προκλήσεις του αρκτικού πολέμου, υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της περιοχής και την εξελισσόμενη φύση της παγκόσμιας στρατιωτικής ετοιμότητας.

Στις εκπαιδευτικές ασκήσεις, τις οποίες παρακολούθησε από πρώτο χέρι το Business Insider κοντά στο Fairbanks της Αλάσκας, συμμετέχει η 11η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία του Στρατού των ΗΠΑ στον Ειρηνικό (USARPAC), μαζί με στρατεύματα από πάνω από δώδεκα διεθνείς συμμάχους και εταίρους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης