Μυκονιάτης έδωσε ένα μπουκάλι νερό και τέσσερα ευρώ σε άνθρωπο που ζήτησε βοήθεια: Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς (vid)

Μυκονιάτης έδωσε ένα μπουκάλι νερό και τέσσερα ευρώ σε άνθρωπο που ζήτησε βοήθεια: Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς (vid)

Viral έχει γίνει το βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok, όπου ένας influencer έκανε ένα απίστευτο δώρο σε ένα Μυκονιάτη που προσφέρθηκε να βοηθήσει.

Screenshot_38
Ο Zachery Dereniowski, είναι αρκετά διάσημος στο TikTok και το τελευταίο του βίντεο έχει καταφέρει να κερδίσει τα βλέμματα. Μια συγκινητική πράξη γενναιοδωρίας κατά την επίσκεψή του στο γραφικό νησί της Μυκόνου. Ο influencer, γνωστός για το ελκυστικό του περιεχόμενο και τις φιλανθρωπικές του προσπάθειες, εξέπληξε έναν Έλληνα ντόπιο με μια απροσδόκητη και συγκινητική χειρονομία.

Ενώ εξερευνούσε τους ζωντανούς δρόμους της Μυκόνου, ο Zachery συνάντησε έναν καλόκαρδο Έλληνα που του επιφύλαξε ένα θερμό καλωσόρισμα. Σε μια εξαιρετική τροπή της μοίρας, ο ντόπιος προσέφερε στον Zachery ένα ταπεινό δώρο που περιελάμβανε μόλις 4 ευρώ και ένα μπουκάλι νερό.


https://www.gazzetta.gr/plus/2245306/mykoniatis-edose-ena-mpoykali-nero-kai-tessera-eyro-se-anthropo-poy-zitise-boitheia
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης