Η στιγμή που ο Βέλγος αναβάτης πετάει από το άλογο τον αντίπαλο του (vid)

Η στιγμή που ο Βέλγος αναβάτης πετάει από το άλογο τον αντίπαλο του (vid)

Ο κορυφαίος τζόκεϊ Christophe Soumillon προέβη σε μια ανεξήγητη πράξη στο Prix Thomas Byron στο Saint-Cloud,όταν έσπρωξε και έριξε στο δάπεδο τον αντίπαλο του Rossa Ryan.

Screenshot_22
Ένα αποτρόπαιο γεγονός συνέβη τη Παρασκευή στο Prix Thomas Byron στη Γαλλία. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν οι δύο αναβάτες ήρθαν κοντά ο Βέλγος Christophe Soumillon έδωσε μια αγκωνιά στον αντίπαλό του, Ryan. Ο Rossa Ryan έχασε την ισορροπία του, έπεσε από το άλογο του, και ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε σοβαρά αν και έπεσε με το κεφάλι. Μάλιστα ένας σχολιαστής συνέκρινε τη πτώση του άτυχου αναβάτη με το να πηδήξει κάποιος από οροφή αυτοκινήτου που τρέχει με 35 μίλια την ώρα.

Οι αγωνοδίκες απέβαλαν αμέσως τον Βέλγο αναβάτη και του επέβαλαν ποινή αποκλεισμού δύο μηνών. Η απαγόρευση 60 ημερών, η οποία ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 12 Δεκεμβρίου, σημαίνει ότι ο Soumillon θα χάσει πολλές μεγάλες διεθνείς συναντήσεις αυτό το φθινόπωρο, αλλά του επιτρέπεται να οδηγήσει στη συνάντηση Prix de l'Arc de Triomphe αυτό το Σαββατοκύριακο στο Longchamp.

https://www.gazzetta.gr/plus/2156351/i-stigmi-poy-o-belgos-anabatis-petaei-apo-alogo-ton-antipalo-toy-vid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης