Πήγε για τρέξιμο και κατέγραψε κάποιον να την παρακολουθεί: Μπήκε στον κήπο σπιτιού και περίμενε την αστυνομία

Πήγε για τρέξιμο και κατέγραψε κάποιον να την παρακολουθεί: Μπήκε στον κήπο σπιτιού και περίμενε την αστυνομία

Το καθιερωμένο running vlog της Samantha MacIntyre εξελίχθηκε σε θρίλερ, όταν διαπίστωσε ένα κόκκινο αυτοκίνητο να την παρακολουθεί

g1-treksimo
Η Samantha MacIntyre ειναι μία TikToker με 316.000 followers και τα περισσότερα ποσταρίσματά της, είναι από τους το καθημερινό τρέξιμο που κάνει. Αυτό που έκανε όμως στις αρχές του μήνα εξελίχθηκε σε θρίλερ...

Αν και όλα ξεκίνησαν για την καταγραφή των 8 μιλίων που θα έκανε, ξαφνικά παρατήρησε ένα κόκκινο αυτοκίνητο να την παρακολουθεί.

«Την πρώτη φορά που πέρασε δίπλα μου, έβγαλε έξω από το παράθυρο σχεδόν το μισό σώμα του, κοιτάζοντάς με πολλές φορές, ενώ χαμήλωσε την ταχύτητα», είπε στο Today, αν και είχε κάποιες αμφιβολίες μήπως είναι υπερβολική.

Όταν όμως ξαναείδε το συγκεκριμένο κόκκινο αυτοκίνητο κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. «Όταν με πέρασε για δεύτερο φορά, είπα πως δεν είναι καλά τα πράγμα», ενώ στο video που ανέβασε στο TikTok φαίνεται και η στιγμή που έχει σταματήσει να τρέχει και το αμάξι είναι λίγα δεκάδες μέτρα πιο κάτω.

Κλείσιμο
«Είναι από τα πράγματα που δεν θεωρείς πως δεν θα σου συμβούν ποτέ, μέχρι να συμβούν. Δεν θα ρισκάρω, θα πάρω τους γονείς μου να έρθουν να με πάρουν», είπε χαρακτηριστικά και αμέσως πήγε σε ένα σπίτι και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του να περιμένει στον κήπο να έρθουν να την πάρουν.

Μάλιστα, κάλεσε και την αστυνομία που έφτασε στο σημείο, ενώ στο τέλος του video προτρέπει όσους το είδαν να μην αφήνουν τίποτα στην τύχη και να είναι ύποπτοι για κάθε περίεργη κίνηση.

Άλλωστε δεν έχει περάσει και αρκετός καιρός που η 34χρονη, Eliza Fletcher, έπεσε θύμα απαγωγής και τελικά σκοτώθηκε, την ώρα που έκανε το καθιερωμένο της τρέξιμο.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης