Οι 3 κανόνες του Netflix που μπορεί να οδηγήσουν στην τιμωρία του συνδρομητή

Οι 3 κανόνες του Netflix που μπορεί να οδηγήσουν στην τιμωρία του συνδρομητή

Στο Netflix υπάρχουν τρεις κανόνες που όποιος τους παραβιάσει μπορεί να ενημερωθεί από την εταιρία για επιβολή ποινής.

netflix
Για αρκετό καιρό το Netflix έκανε τα… στραβά μάτια σε διάφορες παρατυπίες των συνδρομητών του, με στόχο να μην προκαλέσει εντάσεις και να συνεχίσει την αυξητική πορεία που σημείωναν.

Μετά την απώλεια όμως περίπου 200.000 λογαριασμών το περασμένο διάστημα, οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας, αποφάσισαν να γίνουν πιο αυστηροί σε κάποιους κανόνες, προκειμένου να μειώσουν την χασούρα και να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ετοιμάζονται να προβούν σε ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις στο περιεχόμενό τους, με τελευταίο παράδειγμα το reality Squid Game, το οποίο ισχυρίζεται ότι θα προσφέρει το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί στην ιστορία της τηλεόρασης.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Sun, υπάρχουν τρεις κανόνες του Netflix, τους οποίους αν κάποιος τους παραβιάσει, δεν αποκλείεται να δει την εταιρία να του επιβάλει κάποιες κυρώσεις, είτε απλές, είτε πολύ πιο αυστηρές.

Κλείσιμο
VPN
Για όσους δεν γνωρίζουν, το συγκεκριμένο εργαλείο αλλάζει την χώρα στην οποία βρίσκεται ο χρήστης. Αν κάποιος το βάλει από την Ελλάδα, μπορεί για παράδειγμα να δείχνει στην εταιρία ότι βρίσκεται στην Αγγλία. Κάτι που σημαίνει πως θα έχει πρόσβαση σε διαφορετικό περιεχόμενο.
Αυτό απαγορεύεται λόγω δικαιωμάτων από το Netflix και αν κάποιος το χρησιμοποιήσει, είναι πιθανό να δει ένα pop up στην οθόνη που να του λέει πως θα πρέπει να το απενεργοποιήσει.

Διαβάστε περισσότερα: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης