Αστυνομικός πιάστηκε να ερωτοτροπεί σε δημόσιο χώρο: Παραιτήθηκε μετά το video που έγινε viral (vid)

Αστυνομικός πιάστηκε να ερωτοτροπεί σε δημόσιο χώρο: Παραιτήθηκε μετά το video που έγινε viral (vid)

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στο TikTok, ο αστυνομικός παραιτήθηκε πριν δώσει εξηγήσεις στον ανώτερό του

public-sex
Πολύ ακριβά πλήρωσε την επιθυμία του να συνευρεθεί ερωτικά με μία γυναίκα, ένας αστυνομικός στην Τζόρτζια και συγκεκριμένα στην περιοχή Μίλεν.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν πήγε με την σύντροφό του σε έναν ανοιχτό δημόσιο χώρο που δεν είχε κόσμο εκείνη τη στιγμή και άρχισαν να ερωτοτροπούν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Μόνο που δεν είχε υπολογίσει έναν χρήστη του TikTok που βρισκόταν σε μία κεραία τηλεφωνίας και κατέγραφε τις περιπτύξεις του στο video, το οποίο ξεπέρασε τα 15 εκατομμύρια views.

Μάλιστα, αφού μέσω των σχολιαστών έγινε γνωστή και η τοποθεσία (ήταν δίπλα σε ένα νεκροταφείο), επενέβη και η τοπική αστυνομία του Μίλεν, αλλά ήταν κάπως αργά.
Κλείσιμο
Και αυτό γιατί όπως είπε ο Ντουέιν Χέριγκτον στο WRDW, σκόπευε να συναντηθεί με τον αστυνομικό την περασμένη Δευτέρα, αλλά εκείνος πρόλαβε να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε βεβαρημένο παρελθόν, καθώς πέρυσι έψαξε τις πινακίδες μίας κοπέλας για να δει που μένει, το 2019 ενεπλάκη σε τροχαίο ενώ απαντούσε σε κλήση της αστυνομίας, ενώ το 2017 όταν εργαζόταν στην πυροσβεστική εκπυρσοκρότησε το όπλο του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης