Πόσο έχουν δουλέψει οι πολιτικοί αρχηγοί: Αναλυτικά τα βιογραφικά τους (pics)

Πόσο έχουν δουλέψει οι πολιτικοί αρχηγοί: Αναλυτικά τα βιογραφικά τους (pics)

Που έχουν δουλέψει οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης.

Screenshot_2021-06-02_Ποσο_εχουν_δουλεψει_οι_πολιτικοι_αρχηγοι_Αναλυτικα_τα_βιογραφικα_τους__pics_
Ένας από τους λόγους που η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη τους στο πολιτικό σκηνικό που έχει στηθεί στην χώρα, είναι το γεγονός οτι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να βρει ένα πρόσωπο με το οποίο να μπορεί να ταυτιστεί.

Και όταν λέμε ταυτιστεί δεν εννοούμε για τις απόψεις τους πάνω στα θέματα που απασχολούν τον απλό κόσμο (σ.σ γιατί αυτά αλλάζουν), αλλά κυρίως το παρελθόν τους. Αυτό που λείπει στους περισσότερους είναι να νιώσουν πως με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, έχουν μία κοινή εμπειρία με τον... τάδε πολιτικό.

Ποια θα μπορούσε να είναι αυτή; Για το μεγαλύτερο κομμάτι των ψηφοφόρων, η επαγγελματική απασχόληση... Ελάχιστοι γνωρίζουν τι έχουν σπουδάσει ή που έχουν δουλέψει οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων και όχι άδικα, καθώς κάποιοι έχουν μπει από πολύ νωρίς στην πολιτική σκηνή της χώρας, με αποτέλεσμα επί της ουσίας να μην έχουν προλάβει να συμπληρώσουν πολλά ένσημα.

Τώρα που η συζήτηση για τα εργασιακά έχει φουντώσει με αφορμή το νέο νομοσχέδιο Χατζηδάκη, είπαμε να δούμε που έχουν δουλέψει οι 6 αρχηγοί των κομμάτων που αποφασίζουν από το καλοκαίρι του 2019 για τις τύχες αυτού του τόπου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης