Γιατί στα Νησιά του Σολομώντα φοράνε μπλουζάκια ελληνικά ομάδων; (pic)

Γιατί στα Νησιά του Σολομώντα φοράνε μπλουζάκια ελληνικά ομάδων; (pic)

Το ερώτημα πως γίνεται κάτοικοι εξωτικών νησιών να φοράνε μπλουζάκια του Ολυμπιακού της ΑΕΚ, βρήκε επιτέλους την επικρατέστερη απάντηση.

aek_olibiakos_nisiasolomonda_1
Μιλάμε για τα Νησιά του Σολομώντα στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου μπορεί να βρει κανείς τύπους που δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα να φοράνε φανέλες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ ή μπλουζάκια της ΕΛ.ΑΣ.

Λογικό είναι λοιπόν να δημιουργείται το ερώτημα, σε όποιον πέφτει πάνω τους, πως έφτασαν οι μπλούζες αυτές στην κατοχή τους.


Την απάντηση την έδωσε ένας από τους καλύτερους και πιο ευχάριστα εκπαιδευτικούς λογαριασμούς στο Facebook, «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ».

Ή μάλλον για να το θέσουμε στην σωστή του βάση και να αποδώσουν τα credits εκεί που πρέπει, την απάντηση την έδωσε ο Παύλος Ευαγγελίδης που έμεινε 3 χρόνια χρόνια και την δημοσιοποίησε ο «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ»...

Κλείσιμο
Ιδού λοιπόν...

«Τελικά υπάρχει εξήγηση.Όσοι ντόπιοι έχουν χρήματα να αγοράσουν ρούχα, συνήθως το κάνουν σε μαγαζιά που πουλάνε χρησιμοποιημένα ρούχα εισαγόμενα από την Αυστραλία. Εκεί υπάρχουν ως γνωστόν αρκετοί Έλληνες που ενδεχομένως να δωρίζουν ή να ξεφορτώνονται τακτικά τα παλιά τους ρούχα. Ο αγαπημένος μου είναι ο τυπάκος με καπελάκι καμουφλάζ, ψάθινο τσαντάκι και μπλούζα της Ελληνικής Αστυνομίας. Απλά δε συμβαίνουν αυτά…!!».


www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης