Χριστουγεννιάτικες στιγμές για πάντα ζωντανές με καινούργια φωτογραφική!

Χριστουγεννιάτικες στιγμές για πάντα ζωντανές με καινούργια φωτογραφική!

Αυτό ήταν, μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση ενός ακόμα χρόνου, αλλά, και μίας ολόκληρης δεκαετίας. Δεκέμβρης σημαίνει γιορτές, εξορμήσεις και περισσότερος χρόνος για φίλους και οικογένεια

r0
Οι στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα αξίζει να μείνουν για πάντα ζωντανές, γι’ αυτό και μία φωτογραφική μηχανή είναι το καλύτερο δώρο για τους ανθρώπους σου ή για εσένα.

Επειδή οι επιλογές είναι πολλές, όμως, και οι μέρες για τα Χριστούγεννα λιγοστεύουν, πρέπει να κάνεις τις αγορές σου σύντομα. Για να μην χαθείς σε ψώνια της τελευταία στιγμής, ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανής για να επιλέξεις. Η αναζήτησή μας μας οδήγησε στο Public το οποίο φιλοξενεί πάνω από 1.500.000 δώρα τεχνολογίας & ψυχαγωγίας! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που εκεί βρήκαμε επιλογές για κάθε γούστο. Πάμε να τις γνωρίσουμε!

Canon Zoemini C

Το retro είναι … in, όχι μόνο στη μουσική με το βινύλιο, αλλά, και στη φωτογραφία με το φιλμ. Θυμάσαι τις παλιές Polaroid μηχανές που εκτύπωναν αμέσως τη φωτογραφία; Η Canon Zoemini C είναι η σύγχρονη «μετενσάρκωση» αυτής της τεχνολογίας. Εσύ κάνεις «κλικ» και η φωτογραφία σου εκτυπώνεται στη στιγμή. Επειδή πλέον ζούμε σε έναν ψηφιακό κόσμο, όμως, η Zoemini C κρατάει τις φωτογραφίες σου και σε κάρτα microSD για να μπορείς να τις μοιραστείς παντού από τον υπολογιστή ή το κινητό σου.

Fujifilm X-A5

Σε ρετρό φωτογραφική μηχανή φέρνει και η AX-5 της Fuji. Μην αφήσεις την εξωτερική εμφάνιση να σε ξεγελάσει όμως. Τα χαρακτηριστικά της καλύπτουν ακόμα και τους πιο «ψαγμένους» φωτογράφους. Με αισθητήρα 24,2MP, ISO που φτάνει μέχρι και 51.200 και καταγραφή βίντεο 4Κ μπορείς να απαθανατίσεις τα πάντα, ανά πάσα στιγμή. Ακόμα και αρχάριος να είσαι, με μία τέτοια μηχανή μπορείς να μάθεις όλα τα μυστικά της φωτογραφίας, πειραματιζόμενος με τις δεκάδες επιλογές που σου δίνει η Fujifilm AX-5.

Nikon D3500

Αν βέβαια θες να μπεις πιο βαθιά στον κόσμο της φωτογραφίας, χρειάζεσαι μία DSLR μηχανή. Οι επιλογές σε φακούς είναι περισσότερες, ενώ, έχεις και το επιπλέον πλεονέκτημα του οπτικού viewfinder, το οποίο απουσιάζει από τις mirrorless μηχανές. Το καλύτερο πρώτο βήμα προς τον κόσμο της επαγγελματικής φωτογραφίας είναι το πακέτο του Public για τη Nikon D3500. Η μηχανή συνοδεύεται από τον πολύ ευέλικτο 18-140mm VR φακό, μία τσάντα μεταφοράς και ένα τρίποδο HAMA για σταθερές λήψεις όποτε τις χρειάζεσαι.

Nikon D5600

Για κάτι ακόμα πιο ποιοτικό και με περισσότερα χαρακτηριστικά, η Nikon έχει ξανά τη λύση. Η D5600 προσφέρει κι αυτή ανάλυση 24,2MP, έχει όμως επιπλέον, Wi-Fi, Bluetooth και GPS για βελτιωμένη συνδεσιμότητα και περιστρεφόμενη οθόνη αφής 3,2 ιντσών για να συνθέσεις σωστά τις λήψεις σου ακόμα και στις πιο περίεργες γωνίες. Οι λήψεις γίνονται ακόμα πιο εύκολες χάρη στο σύστημα αυτόματης εστίασης 39 σημείων.

Κλείσιμο
Tα Public είναι ο καλύτερος προορισμός για δώρα τις φετινές γιορτές, όχι μόνο για τις χιλιάδες επιλογές σε τεχνολογία, αλλά, γιατί στα καταστήματά του θα βρεις ακόμα: χιλιάδες προτάσεις σε παιδικά βιβλία, CD και DVD, τη μεγαλύτερη συλλογή σε επιτραπέζια και αμέτρητες προτάσεις σε επώνυμα ποιοτικά παιχνίδια. Κλείνοντας, σου προτείνουμε να επισκεφθείς το πιο εντυπωσιακό κτήριο των φετινών Χριστουγέννων, το Public Συντάγματος, για να ζήσεις τη μαγεία των δώρων από κοντά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα