Αυτά τα Χριστούγεννα θα σε βρουν με καινούργιο laptop

Αυτά τα Χριστούγεννα θα σε βρουν με καινούργιο laptop

Τα Χριστούγεννα είναι μόνο λίγες μέρες μακριά και η Πρωτοχρονιά δεν αργεί επίσης. Δεν θα ήταν ωραίο, λοιπόν, η νέα χρονιά να βρει τους δικούς σου ανθρώπους με καινούργιο laptop; Αυτή η εποχή του χρόνου είναι εποχή δώρων, οπότε, δώσε κι εσύ ένα δώρο που θα τους χαρίσει όχι μόνο ένα τεράστιο χαμόγελο, αλλά, και ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την καθημερινότητά τους.

NM189252
Επειδή οι γιορτές πλησιάζουν, όμως, και δεν έχεις πολύ χρόνο για τις αγορές σου, πρέπει να βγεις για ψώνια άμεσα. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι, βέβαια, γιατί βρήκαμε εμείς τα καλύτερα laptop για να βάλεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος. Όλες τις επιλογές τις ανακαλύψαμε στο Public, το οποίο με πάνω από 1.500.000 δώρα τεχνολογίας & ψυχαγωγίας, είναι ο μοναδικός σου προορισμός για τα δώρα των γιορτών.

Το πρώτο laptop που ξεχωρίσαμε είναι το Slimbook Plus II της Quest. Γιατί να το επιλέξεις; Αρχικά, για την φορητότητα που προσφέρει η οθόνη 14 ιντσών και το βάρος του 1,4kg. Επιπλέον, η οθόνη ανάλυσης Full HD είναι ό,τι πρέπει για να δείτε ταινίες και σειρές τις ημέρες των διακοπών. Το Slimbook Plus II 14.1" έρχεται με τετραπύρηνο Intel Atom επεξεργαστή και 4GB RAM οπότε μπορεί να διαχειριστεί πανεύκολα καθημερινές λειτουργίες όπως σερφάρισμα στο internet ή video streaming.

questslimbookii-1000-1425174


Για κάτι εξίσου μικρό και φορητό, αλλά, πιο δυνατό, η HP σου δίνει τη λύση, με το HP Stream 14. Ο επεξεργαστής και η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αποδίδουν πιο γρήγορα, έτσι κάθε εργασία θα εκτελείται σε συντομότερο χρονικό διάστημα. Ένα ακόμα μεγάλο ατού του Stream είναι η αυτονομία του. Με μπαταρία ιόντων λιθίου 3 κελιών το μικρό της HP θα σε ακολουθεί παντού μέσα στην ημέρα, χωρίς να σε αναγκάσει να ψάχνεις για πρίζα όπου καθίσεις.

laptop-hp-14-stream-a4-9120e4gb64gbradeon-r3-14-ds0005nv-1000-1428629
Κλείσιμο


Αν όμως πιστεύεις ότι η οθόνη των 14 ιντσών δεν θα είναι αρκετή, τότε πρέπει να πας σε ένα laptop με οθόνη 15,6’’. Εκεί θα βρεις εκατοντάδες επιλογές για κάθε χρήση και κάθε… τσέπη. Δεν χρειάζεται να ξεφύγεις από το budget σου, όμως, για να βρεις ένα laptop που θα «τρέχει» τα πάντα απρόσκοπτα. Το HP 15-bs121nv είναι αυτό το laptop. Διαθέτει Intel i3 επεξεργαστή, 4GB RAM και πολύ γρήγορο δίσκο SSD 256GB. Η οθόνη του είναι και εδώ Full HD οπότε δεν θυσιάζει τίποτα από ευκρίνεια, ενώ, ως μεγαλύτερο laptop προσφέρει και βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

Laptop-HP-Notebook-BS121NV-1000-1428561


Last but not least που λένε και οι Άγγλοι, σου έχουμε σου έχουμε το νέο ASUS ZenBook Flip UM462DA . Είναι ευέλικτο και απόλυτα φορητό, έτοιμο για κάθε δοκιμασία! Είναι γρήγορο, λεπτό και όμορφο, με βάρος μόλις 1.6 κιλά. Με την NanoEdge σχεδίαση χωρίς πλαίσιο αποκαλύπτει μια εντελώς νέα διάσταση στην εμπειρία προβολής ενώ τα εξαιρετικά μικρά bezel της οθόνης σου προσφέρουν μια καταπληκτική εικόνα, χωρίς να διασπάται η προσοχή σου και με την Full HD ανάλυση να προσφέρει πολλές ξεκούραστες ώρες εργασίας και διασκέδασης.Με τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen 5 3500U, συχνότητας 2.1 GHz που σε burst mode φτάνει έως τα 3.7 GHz και τα 8GB DDR4 μνήμης Ram είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στην καθημερινότητά σου.

laptop-zenbook-Flip-UX462DA-1000-1412801


Στο Public θα βρεις ακόμα: βιντεοπαιχνίδια για κάθε πλατφόρμα, χιλιάδες βιβλία και κάθε είδος τεχνολογίας που μπορείς να φανταστείς. Για ακόμα μία χρονιά, λοιπόν, δώρο σημαίνει Public. Αν θέλεις να ζήσεις ακόμα πιο έντονα την εορταστική ατμόσφαιρα που έχει σκεπάσει την πόλη, επισκέψου το εντυπωσιακότερο κτίριο των φετινών Χριστουγέννων, το Public Συντάγματος, το οποίο σε περιμένει για να ζήσεις από κοντά τη μαγεία των δώρων!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK