«Άγιε Βασίλη για φέτος θέλω...»

«Άγιε Βασίλη για φέτος θέλω...»

«Με λένε Νικόλα. Η δασκάλα μας ζήτησε να σου γράψουμε γράμμα Αη Βασίλη και να σου ζητήσουμε ένα όμορφο δώρο, εγώ όμως θέλω να σου πω τον πόνο μου...

049_f0186194-_1__2
Φέτος έχω κουραστεί πολύ. Πολλά μαθήματα στο σχολείο και μερικά εντελώς καινούργια. Κάνουμε Φυσική, κάνουμε Γεωγραφία και κάνουμε και γαλλικά, που μεταξύ μας εγώ καθόλου δεν τα συμπαθώ. Και πού να σου πω τι έχω και κάθε απόγευμα. Φροντιστήρια, δραστηριότητες, μπάσκετ, ρομποτική. Δεν μου μένει καθόλου χρόνος να ξεκουραστώ ή να δω έστω λίγη τηλεόραση.
Ούτε τους δικούς μου δεν βλέπω καλά καλά. Η μαμά τρέχει συνεχώς να τακτοποιήσει εμένα και τ' αδέρφια μου, ο μπαμπάς δουλεύει πολλές ώρες και εμείς τα παιδιά όλο κάπου πρέπει να πάμε.
Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν θέλω για δώρο να μην κάνω τίποτε. Θέλω να μείνω στο σπίτι και να είμαι μαζί με τη μαμά μου τον μπαμπά μου και τ' αδέρφια μου. Θέλω να αλλάξουμε δώρα κάτω από το δέντρο, να ψήσουμε λιχουδιές και να δούμε τηλεόραση όλοι μαζί. Θα ξαπλώσουμε στον καναπέ και στις πολυθρόνες (εγώ θα προλάβω την καλύτερη θέση!) και θα βάλουμε ωραίες χριστουγεννιάτικες ταινίες για να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε. Και αν η ταινία είναι συγκινητική, ακόμα καλύτερα, γιατί η μαμά μπορεί να βάλει τα κλάματα κι εγώ με τ' αδέρφια μου θα την πειράζουμε.

Μπορείς Αη Βασίλη μου να μου κάνεις αυτή τη χάρη για τα Χριστούγεννα;
Με αγάπη Νικόλας»

Για όλους εσάς που ανυπομονείτε να περάσετε χρόνο με τους δικούς σας, το Vodafone TV ετοίμασε και φέτος μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη κατηγορία με ΔΩΡΕΑΝ αγαπημένες ταινίες για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και γούστου. Διαθέσιμες θα είναι περισσότερες από 25 ταινίες και σειρές για να τις απολαύσουμε όποια στιγμή θέλουμε και από οποιαδήποτε συσκευή.
Η κατηγορία LOVING CHRISTMAS είναι διαθέσιμη από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 13 Ιανουαρίου και μπορείτε να απολαύσετε τις ταινίες on demand, την στιγμή που θέλετε, από όποια συσκευή θέλετε, ακόμα και χωρίς σύνδεση στο internet!

Love Actually, The Holiday, A bad moms Christmas, Paddington, Bridget Jones Diary, Silver Linings Notebook, Little Women είναι μερικοί μόνο τίτλοι που σκοπεύουμε να δούμε ξανά και ξανά!
Γιατί φέτος τα Χριστούγεννα, Love is All You Need κι αν δεν μπορείς να το εκφράσεις με λόγια, πες το μέσα από μια αγαπημένη ταινία ή σειρά!
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK