Christmas Gifts for Him!

Christmas Gifts for Him!

Tα φετινά Χριστούγεννα σε όποιο μέρος της Ελλάδας και εάν βρεθείτε, στην Oxford Company θα βρείτε την καλύτερες προτάσεις δώρων για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

676667
Ιδανική επιλογή δώρου αποτελεί και το ΝΕΟ eau de toilette Oxford Company ! Ένα κλασικό άρωμα ούτε βαρύ ούτε πολύ πικάντικο, που στη βάση του είναι ξυλώδες, περιέχει εσπεριδοειδή , λεβάντα και καρπούς tonka, είναι κατασκευασμένο στη Γαλλία και μπορεί κανείς να το φορέσει όλες τι ώρες της ημέρας. Σαν άρωμα κάνει τον άντρα να νιώθει αρρενωπό και γεμάτο αυτοπεποίθηση αλλά με ένα μοντέρνα και εναλλακτικά διαχρονικό τρόπο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή που θυμίζει κάτι από την κληρονομιά των πιο κομψών ανδρών, με μια ανατολίτικη ξυλώδη αίσθηση.

C1_2


Aν αναζητάτε ένα δώρο που να είναι ταυτόχρονα προσωπικό αλλά και πολυτελές, το νέο eau de toilette της Oxford Company είναι η ιδανική επιλογή! Αυτέ τις γιορτές δωρίστε στους αγαπημένους σας ένα ξεχωριστό άρωμα με την υπογραφή της Oxford Company του “ειδικού στο Πουκάμισο”, με την πολυετή εμπειρία στην ανδρική ένδυση”!

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Oxford Company για να ανακαλύψετε από κοντά όλη τη χειμερινή συλλογή και να επιλέξετε μέσα από ένα μεγάλο εύρος επιλογών ρούχα και αξεσουάρ για εσάς αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πάντα με την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής!

AR1
Κλείσιμο


Οι εορταστικές προτάσεις δώρων διατίθενται σε όλα τα καταστήματα Oxford Company & online στο www.oxfordcompany.eu

Οι αγορές μπορούν να γίνουν με όλες τις μεθόδους πληρωμής: αντικαταβολή, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας με έως 6 άτοκες δόσεις. Δωρεάν μεταφορικά.

Εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει τηλεφωνικά σε κάθε σας στιλιστική ή άλλη απορία από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:30-16:30 στο 8001005050 (χωρίς χρέωση για κλήσεις εντός Ελλάδας)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK