Αυτές είναι οι πιο συγκινητικές ταινίες των φετινών Χριστουγέννων!

Αυτές είναι οι πιο συγκινητικές ταινίες των φετινών Χριστουγέννων!

Δακρύσαμε, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε.. δύο γνωστά και αγαπημένα smartphone brands δημιούργησαν δύο διαφορετικές οπτικές μίας ιστορίας για όλους εκείνους τους ανθρώπους που είναι μακριά,  που μας λείπουν και που θέλουμε να είμαστε μαζί τους (Together) ειδικά μέσα στις εορτές!

hw0
Η Huawei και η HONOR κάνουν την έκπληξη των εορτών και δημιουργούν, για πρώτη φορά, μαζί μια ιστορία, η οποία εξελίσσεται ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικές ταινίες και μας επιφυλάσσει συγκινητικές ανατροπές! Δύο ταινίες που βασίζονται σε πραγματική ιστορία!

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τόσο πρωτότυπη διπλή καμπάνια από brands, τα οποία συνεργάζονται και δημιουργούν κάτι τόσο ιδιαίτερο!

Δείτε τις ιστορίες και κοινοποιήστε τις με όλους αυτούς (οικογένεια , φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα) που είναι μακριά και μοιράζεστε μαζί τους την καθημερινότητα σας μέσα από μια οθόνη (Love Drain)!

Video 1 – HUAWEI 



Video 2 – HONOR



Κλείσιμο
Την σκηνοθεσία την ανέλαβε ο γνωστός για την ιδιαίτερη αισθητική του σκηνοθέτης Γιώργος Αντωνάτος (George Ant) ο οποίος έχει ξεχωρίσει και βραβευτεί για μια σειρά νεανικών και πετυχημένων video clips.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK