Αυτή είναι η πιο… εναλλακτική πρόταση για τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα

Αυτή είναι η πιο… εναλλακτική πρόταση για τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα

Νιώσε και πρόσφερε τη χαρά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με ένα δώρο που θα προκαλέσει τις αισθήσεις τους…

Φωτο-1-_2_
Λένε ότι οι καλύτερες εκπλήξεις είναι εκείνες που προκαλούν τα ανθρώπινα αισθητήρια με τρόπο απροσδόκητο. Είναι αλήθεια. Και τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσε να μην αποτελούν την ιδανικότερη περίοδο για να κάνουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα να νιώσουν συναισθήματα, να χαμογελάσουν.

Στην αναζήτησή σου για τα πιο αντιπροσωπευτικά δώρα, δοκίμασε την ανατροπή. Αναζήτησε δώρα που θα κάνουν την διαφορά και ταυτόχρονα θα συνοδέψουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο τα εορταστικά γεύματα των ημερών. Η γαστρονομία θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και με τις επιλογές της Olympic Terra θα πρωτοτυπήσεις ουσιαστικά.

Αναγνωρίζοντας τον πλούτο της μητέρας Γης και την ευεργετική επίδραση της φύσης στον ανθρώπινο οργανισμό, η Olympic Terra αξιοποιεί τους καρπούς από το φυτό της αρώνιας και της αλόης, την επιστήμη της Τεχνολογίας Τροφίμων και παράγει μια σειρά Natural Products - Healthy Superfoods υψηλής διατροφικής αξίας: τη «μαρμελάδα αρώνια με άρωμα βανίλιας», τη «μαρμελάδα αρώνια με φραγκόσυκο», το «άλειμμα σοκολάτας με αρώνια και φράουλα» με σοκολάτα χωρίς λιπαρά και το «chutney από αλόη και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο». Θα τα προσφέρεις σε μια premium-luxury θήκη δώρου μέσα στην οποία τοποθετούνται ομοιόμορφα και θα δώσεις το τέμπο των γιορτών σε κάθε σου επίσκεψη.

Foto-2-_1_

Σημειώστε ότι οι μαρμελάδες και τα αλείμματα της Olympic Terra ταιριάζουν ιδανικά με τα πρωινά γεύματα, με γλυκά, κρέπες, βάφλες, cupcakes, δίνουν ιδιαίτερη γεύση στους φυσικούς χυμούς, συνοδεύουν εξαιρετικά ένα επιδόρπιο γιαουρτιού ή ένα plato με αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα. Το «chutney από αλόη και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο», ένα προϊόν χωρίς λιπαρά που απογειώνει γευστικά ψητά ψάρια, πουλερικά και λαχανικά, πράσινες σαλάτες ενώ είναι κατάλληλα και για vegetarians και vegans.

foto-3-_1_


Τι πρέπει να γνωρίζεις για το εναλλακτικό δώρο που θα πάρεις

Κλείσιμο
Οι υπερτροφές (superfoods στην αγγλική ορολογία) είναι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά και θεραπευτικά συστατικά, παρέχουν πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό, ενεργοποιούν το μεταβολισμό χαρίζοντας ταυτόχρονα ευεξία, ενέργεια και αντοχή για να αντεπεξέλθουμε στη γεμάτη απαιτήσεις σύγχρονη καθημερινότητά μας.

Όλα τα προϊόντα της Olympic Terra Superfoods παράγονται σε σύγχρονα πιστοποιημένα εργαστήρια μέσα από καινοτόμες μεθόδους επεξεργασίας εφαρμόζοντας τα πλέον αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα παρασκευής τροφίμων, σύμφωνα με την τελευταία Ευρωπαϊκή Οδηγία Novel Food, επιτρέποντας να διατηρούνται ακέραια όλα τα οργανοληπτικά στοιχεία που υπάρχουν στις βιολογικές πρώτες ύλες των φρούτων, των λαχανικών και των καρπών που περιέχουν.

Η σειρά των προϊόντων της Olympic Terra Superfoods αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτούς που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο διατροφής και στάση ζωής αναζητώντας τροφές φυτικής προέλευσης από την κατηγορία των Vegetarian, των Vegans και των Gluten Free.

Η Olympic Terra Superfoods δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια σειρά από φυσικές υπετροφές υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, βάζοντας στην καθημερινή διατροφή προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας από πρώτες ύλες Ελληνικής ταυτότητας, με Μεσογειακό χαρακτήρα.

Τα προϊόντα της Olympic Terra Superfoods ξεχωρίζουν σε επιλεγμένα καταστήματα  τόσο για το ιδιαίτερο packaging, όσο και για τα μοναδικά γευστικά τους χαρακτηριστικά, αλλά και για τον υγιεινό τους προσανατολισμό.

Untitled-1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ