To μόνο μέρος στην Αττική που χιονίζει!

To μόνο μέρος στην Αττική που χιονίζει!

Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο Smart Park, το μοναδικό υπαίθριο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας 

191128_SPR_R9766
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και οι αγορές για τις πιο λαμπερές ημέρες του χρόνου, μοιάζουν με «παράδοση» κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Η κίνηση στους δρόμους αυξάνεται θεαματικά, τα μαγαζιά φορούν τα γιορτινά τους και ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν τους καταναλωτές που αναζητούν δώρα για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το σημείο, όμως, που έχει φέτος την τιμητική του είναι το Smart Park το οποίο βρίσκεται σε μόλις 10 λεπτά απόσταση μέσω Αττικής οδού.

Το εντυπωσιακό σε μέγεθος υπαίθριο εμπορικό κέντρο της Αττικής είναι το μεγαλύτερο της χώρας, αλλά δεν μόνο αυτό το στοιχείο που το καθιστά προορισμό για τον κόσμο. Εκτός από τις αμέτρητες επιλογές καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε γούστο, το Smart Park, αποτελεί το μόνο μέρος στην Αττική που… χιονίζει. Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το μικρό φωτεινό χωριουδάκι, χιλιάδες νιφάδες πέφτουν κάθε μέρα, δημιουργώντας ένα μαγευτικό γιορτινό σκηνικό. Η εμπειρία συμπληρώνεται από την αστείρευτη ενέργεια των ξωτικών, που ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους με αστεία και χορευτικά δρώμενα.
Η περιήγηση στο στολισμένο, υπαίθριο εμπορικό πάρκο αφήνει ελάχιστες πιθανότητες για να μείνει η κάμερα του κινητού τηλεφώνου κλειστή. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, οι εκπλήξεις και οι χριστουγεννιάτικες δράσεις υπό τους ήχους γιορτινής μουσικής, θα σας προκαλέσουν ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό σας και θα σας παρακινήσουν να αποτυπώσετε αυτές τις στιγμές στο φωτογραφικό άλμπουμ σας.

Σε όλη την έκταση του Smart Park θα βρείτε εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια για να γευματίσετε και καφέ για απολαύσετε ροφήματα και σνακς. Δείτε εδώ όλα τα καταστήματά του και σημειώστε ότι στις πρόσφατες προσθήκες του περιλαμβάνονται οι αλυσίδες Stradivarius, Oysho, Sugarfree, , Διάφανο, Gap, Marks & Spencer, Emporio Ernesto, καθώς και τα πρώτα καταστήματα Decathlon, ToysCenter και Ashley Furniture Homestore στην Αθήνα

Save the dates
Στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, τις Κυριακές  22 και 29 Δεκεμβρίου μπορείτε να συνδυάσετε τη βόλτα στο χιονισμένο και φωτεινό Χριστουγεννιάτικο χωριό του Smart Park μαζί με τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας, αφού όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Smart Park: To μόνο μέρος στην Αττική που χιονίζει!
Κλείσιμο

SMART_PARK2
Κερδίστε δωροεπιταγές

Κάντε follow στη σελίδα του Smart Park στο Instagram και ετοιμαστείτε για διαγωνισμούς με πολλές πολλές δωροεπιταγές από τα καταστήματα του Smart Park.
Εμπορικό Πάρκο «Smart Park» στα Σπάτα, δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό. Δωρεάν parking.

Αττική Οδός: Έξοδος 16Ρ (προς Ραφήνα)-Έξοδος 18 (προς Σπάτα).

Πληροφορίες: 210 6635 982

www.smartpark.com.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα