Γιορτές σαν από παραμύθι

Γιορτές σαν από παραμύθι

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη σας προσκαλεί και φέτος να ταξιδέψετε μαζί στο πνεύμα των εορτών και σας υπόσχεται παραμυθένια Χριστούγεννα και μαγική Πρωτοχρονιά.

restaurant12
Είτε ονειρεύεστε λαμπερά ρεβεγιόν με απαράμιλλο στυλ στους ζωντανούς ρυθμούς της πόλης, είτε στιγμές χαλάρωσης σε έναν υπέροχο χώρο ευεξίας βάζοντας στόχους για τη νέα χρονιά ή ακόμη αν προτιμάτε σύντομες εξορμήσεις που θα σας βάλουν απευθείας στο κλίμα των ημερών, το ταξίδι για να ζήσετε την παραμυθένια εμπειρία ξεκινά στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη.

Φέτος, χαρίστε σε εσάς και τους αγαπημένους σας ξεχωριστή λάμψη και μαγεία μέσα από εορταστικές επιλογές και πακέτα που τα συνδυάζουν όλα.

Divani Caravel
Γιορτές με λάμψη στην καρδιά της Αθήνας

Το ξενοδοχείο Divani Caravel, από 1η Δεκεμβρίου, σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων, στο παραμυθένιο JuJu Bar & Restaurant, με signature Festive Cocktails & Bites. Εμπνευσμένα cocktails, με έντονα αρώματα και εκλεκτά αποστάγματα, συνοδευόμενα από γευστικά Bar Bites, αποτελούν την τέλεια αφορμή για γιορτινές, pre Christmas συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες.
juju-COCKATILS-_-BITES_2
juju-AFTERNOON-TEA-
Festive Champagne Afternoon Tea

Από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 04 Ιανουαρίου το μαγευτικό JuJu σας καλεί σε ένα ονειρώδες
Afternoon Tea. Μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους αγαπημένους σας, στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα του κέντρου της Αθήνας.

€40 | άτομο με ποτήρι σαμπάνια & €20 για παιδία ηλικίας κάτω από 12 ετών με ζεστή σοκολάτα

Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το JuJu Bar & Restaurant θα σας υποδεχτεί σε ένα trendy party όπου οι μουσικές επιλογές του DJ μας, μαζί με την συνοδεία σαξοφώνου είναι σίγουρο ότι θα σας ξεσηκώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Επιλέξτε ανάμεσα στο μοντέρνο μενού που έχει δημιουργήσει ο σεφ μας ή απολαύστε τα signature cocktails μας με μοναδικά Bar Bites. Το JuJu Bar & Restaurant, υπόσχεται να σας χαρίσει κορυφαίες εμπειρίες φαγητού και ψυχαγωγίας, σε ένα δικό του μαγικό σύμπαν, που το πραγματικό συναντά το ονειρώδες στην καρδιά της πόλης.

Κλείσιμο
Christmas Eve Menu
€100 | άτομο
€130 | άτομο με wine pairing

New Yeas Eve Menu
€120 | άτομο
€150 | άτομο με wine pairing
restaurant5
Η δεύτερη επιλογή που σας προτείνει το Divani Caravel είναι να υποδεχτείτε την καινούρια χρονιά θαυμάζοντας την μοναδική θέα της λαμπερής Ακρόπολης, στην αίθουσα Horizon.Το πλούσιο εορταστικό μενού που έχει δημιουργήσει ο σεφ μας και η ζωντανή μουσική, θα σας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά.

New Year’s Eve Gala
€110 | άτομο
HORIZON
Ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ξεκινήστε με το εορταστικό πρωινό μας μαζί με τη συνοδεία πιάνου στο εστιατόριο Fyllopolis. Το μεσημέρι απολαύστε το εορταστικό γεύμα με έναν πλούσιο buffet και την συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Breakfast
€35 | άτομο

Brunch
€65 | άτομο & €35 για παιδία ηλικίας κάτω από 12 ετών
restaurant6
Divani Apollon Palace & Thalasso
Η Αθηναϊκή Ριβιέρα φοράει τα γιορτινά της

Με γιορτινή διάθεση, παραδοσιακές γεύσεις και τα αγαπημένα αρώματα των εορτών, οι λάτρεις της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα περάσουν αξέχαστα τις φετινές γιορτές με τις ξεχωριστές προτάσεις του Divani Apollon Palace & Thalasso.

Festive Champagne Afternoon Tea

Από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 04 Ιανουαρίου το μαγευτικό A+D Bar στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας σας καλεί σε ένα αξέχαστο afternoon tea για εσάς και τους αγαπημένους σας.

€40 | άτομο με ποτήρι σαμπάνια & €20 για παιδία ηλικίας κάτω από 12 ετών με ζεστή σοκολάτα

Το εστιατόριο Mythos by Divani σας προσκαλεί την Παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα εορταστικό ρεβεγιόν με πλούσιους μπουφέδες και ζωντανή μουσική που θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. €100 | άτομο & €50 για παιδία ηλικίας κάτω από 12 ετών.

Στο A+D Bar, έχουμε ετοιμάσει ένα μοντέρνο και διασκεδαστικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική, για την Παραμονή Χριστουγέννων και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις που έχει ετοιμάσει ο Σεφ μας, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μία αξέχαστη βραδιά για εσάς και τους αγαπημένους σας. €55 | άτομο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας περιμένουμε να υποδεχτούμε μαζί το νέο έτος στο Ballroom του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας μοναδικές γεύσεις στους εορταστικούς μπουφέδες που έχει ετοιμάσει για εσάς ο σεφ μας και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το μουσικό σχήμα που έχουμε επιλέξει για εσάς.

€105 | άτομο & €50 για παιδία ηλικίας κάτω από 12 ετών

Ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο εορταστικό πρωινό. Το μεσημέρι απολαύστε υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο εορταστικό γεύμα που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Οι πλούσιοι μπουφέδες και η ζωντανή μουσική είναι σίγουρο ότι θα κάνουν την εμπειρία μοναδική.

Breakfast
€35 | άτομο

Brunch
€75| άτομο & €35 για παιδία ηλικίας κάτω από 12 ετών

Οι μοναδικές εμπειρίες που προτείνονται στα ιδιαίτερα προσεγμένα πακέτα διαμονής, δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην πιο ονειρική τοποθεσία, ενώ για τους μικρούς του φίλους το Divani Apollon Palace & Thalasso επιφυλάσσει ασυναγώνιστες εκπλήξεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ‘Christmas Wonderland’.
Σε συνεργασία με τη Nannuka, σας περιμένουμε από 24 Δεκεμβρίου έως 1η Ιανουαρίου, από 16.00-20.00.

DIVANI-METEORA_2
DIVANI METEORA

Τα Χριστούγεννα ζωντανεύουν στην σκιά των Μετεώρων

Το Ξενοδοχείο Divani Meteora αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για απόδραση, εξορμήσεις στην φύση αλλά και οικογενειακή θαλπωρή. Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει κάτω από τη σκιά των φαντασμαγορικών βράχων και παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε γιορτινές δραστηριότητες στη μαγευτική & πλούσια φύση της εποχής.

Το ξενοδοχείο σας προσκαλεί να πάρετε μία γεύση της τοπικής κουλτούρας, μέσω των παρακάτω δραστηριοτήτων:

-Επισκεφθείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας των Μετεώρων
-Ζήστε την εμπειρία ενός μαγευτικού ηλιοβασιλέματος στα Μετέωρα
-Επισκεφτείτε τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα
- Γνωρίστε τα μυστικά του Κρασιού στο Αποστακτήριο Τσιλιλή στα Τρίκαλα
-Απολαύστε βόλτες στις όχθες του ποταμού Ληθαίου
-Περπατήστε στη γραφική Παλιά Πόλη των Τρικάλων
-Επισκεφτείτε το Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα
-Οργανώστε Road Trip στο Περτούλι & τη Λίμνη Πλαστήρα
- Απολαύστε βόλτες στη φύση με άλογα, κάνοντας Ιππασία

Για τους μικρούς μας φίλους, έχουμε δημιουργήσει ένα εορταστικό πρόγραμμα, δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Divani Palace Larissa

Η καρδιά του θεσσαλικού κάμπου χτυπά στους ρυθμούς των Χριστουγέννων

Το Divani Palace Larissa, φοράει τα γιορτινά του και σας προσκαλεί να ζήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων με τους δικούς αγαπημένους σας.

Ζήστε συναρπαστικά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο ballroom του ξενοδοχείου, με μία ποικιλία εκλεκτών γεύσεων από το εορταστικό μας buffet και διασκεδάστε με τις μουσικές επιλογές του DJ.

Τα ειδικά πακέτα του Divani Palace Larissa απογειώνουν το εορταστικό κλίμα, για όσους θέλουν να συνδυάσουν πολυτελή διαμονή στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου με τις ιδιαίτερες γεύσεις που προτείνει ο σεφ καθώς και στιγμές χαλάρωσης στο spa του ξενοδοχείου.

Προτάσεις Δώρων
spa

Χαρίστε σε εσάς και τους αγαπημένους μοναδικές εμπειρίες

Τα πιο αξέχαστα δώρα είναι αυτά που συνδέονται με την εμπειρία. Φέτος, επιλέξτε να ξεχωρίσετε στην καρδιά των δικών σας ανθρώπων με δώρα που συνδυάζουν πολυτέλεια, ξεκούραση και ευεξία μέσω των εορταστικών πακέτων χαλάρωσης και των gift vouchers για τα ξενοδοχεία Divani Caravel και Divani Apollon Palace & Thalasso.

Ο Όμιλος Διβάνη σας προσκαλεί στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για να γιορτάσετε την πιο αστραφτερή εποχή του χρόνου μοναδικά, όπως μοναδικά γνωρίζουν να γιορτάζουν τα ξενοδοχεία του εδώ και 60 χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network