Ο Πρωταγωνιστής στο ανδρικό εορταστικό ντύσιμο!

Ο Πρωταγωνιστής στο ανδρικό εορταστικό ντύσιμο!

Το πουκάμισο αποτελεί σταθερή αξία στο ανδρικό ντύσιμο και η Oxford Company που αποκαλείται από τους ίδιους τους πελάτες της ο ‘ειδικός στο πουκάμισο’, έχει ταυτίσει την ιστορία της με ένα ρούχο που η γοητεία του μένει άφθαρτη στο χρόνο και πρωταγωνιστεί στο εορταστικό ντύσιμο των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

C1_2
Μετρώντας 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην άνω ελαφριά ανδρική ένδυση, η Oxford Company αποδεικνύει για άλλη μια σεζόν, ότι η δημιουργικότητα και η έμπνευση μπορεί να είναι γένους αρσενικού, παρουσιάζοντας μία νέα ανανεωμένη συλλογή, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες κάθε αντρικής εμφάνισης, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Η Χειμερινή συλλογή της εταιρίας ακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας και διακατέχεται από casual διάθεση, παρουσιάζοντας ως κυρίαρχο στοιχείο τα εμπριμέ και τα καρό σχέδια σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων. 

papion1



Κλασσικά και Sport πουκάμισα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και στολίσματα, πλεκτά , ζακέτες , stylish φούτερ αλλά και αξεσουάρ όπως παπιγιόν, τιράντες, γάντια, κασκόλ, ζώνες και πολλά άλλα, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την ενδυμασία και τα δώρα των εορτών!


ΝΕΑ προσθήκη στη προϊοντική γκάμα της εταιρίας, αποτελεί το eau de toilette Oxford Company. Ένα ξυλώδες άρωμα με εσπεριδοειδή , λεβάντα και καρπούς tonka, που κάνει τον άντρα να νιώθει αρρενωπό και γεμάτο αυτοπεποίθηση, αλλά με ένα μοντέρνα και εναλλακτικά διαχρονικό τρόπο. Μπορεί κανείς να το φορέσει όλες τις ώρες της ημέρας και αποτελεί μία εξαιρετική εναλλακτική πρόταση δώρου !

Με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα Oxford Company, θα έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε από κοντά όλη τη χειμερινή συλλογή και να ξεχωρίσετε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από ένα μεγάλο εύρος επιλογών για τις αγορές αλλά και τα δώρα σας, πάντα με την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής!

Οι εορταστικές προτάσεις δώρων διατίθενται σε όλα στα κατάστημα Oxford Company & online στο www.oxfordcompany.eu

Οι αγορές μπορούν να γίνουν με όλες τις μεθόδους πληρωμής: αντικαταβολή, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας με έως 6 άτοκες δόσεις. Δωρεάν μεταφορικά .

Κλείσιμο
Εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει τηλεφωνικά σε κάθε σας στιλιστική ή άλλη απορία από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:30-16:30 στο 8001005050 (χωρίς χρέωση για κλήσεις εντός Ελλάδας)




socks
scarf
M137-BK11_03
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ