5 αυτονόητα πράγματα για κάθε Χριστουγεννιάτικη απόδραση

5 αυτονόητα πράγματα για κάθε Χριστουγεννιάτικη απόδραση

Ή που θα έπρεπε, τουλάχιστον, να είναι αυτονόητα, ώστε να περάσετε υπέροχα και να επιστρέψετε γεμάτοι όμορφες εμπειρίες.

winterroadtrip
Οι χριστουγεννιάτικες αποδράσεις είναι πάντα οι πιο ευτυχισμένες στιγμές του χρόνου , για να τις απολαύσετε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές :

Υγεία 
YGEIA
Μία ίωση, ένα κρύωμα, μια αλλεργία, ένας μικροτραυματισμός ή ένα ατύχημα στη φύση μπορεί να καταστρέψουν το ταξίδι και τις προσδοκίες χαράς και ξεκούρασης. Οπότε, πάντα μαζί σας το φαρμακείο, με γάζες, τσιρότα, παυσίπονα, κορτιζόνη, χάπια για τη ναυτία και τη διάρροια.

Αυτοκίνητο
AUTO
Δέκα μέρες πριν την αναχώρηση φροντίζουμε να κάνουμε σέρβις και προβαίνουμε στις απαραίτητες αλλαγές. Δεν πηγαίνουμε στο μηχανικό την παραμονή ούτε την προπαραμονή, διότι αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα (π.χ. ιμάντες ή φρένα), θα απαιτηθεί χρόνος για την επισκευή ίσως και μέρες. Επιπλέον, εφοδιαζόμαστε με αλυσίδες και αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη σε περίπτωση ατυχήματος.

Παρέα
PAREA
Το σώφρον είναι να μη ρισκάρετε με νέες γνωριμίες και με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε τις παραξενιές και τις ιδιοτροπίες τους. Καλύτερα να προτιμήσετε ανθρώπους, με τους οποίους έχει δοκιμαστεί η χημεία σας και η σχέση σας είναι στέρεα. Είπαμε οι χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις δεν αντέχουν ρίσκα.

Βιβλίο
BIBLIO
Επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις εκεί που πας, ένα καλό βιβλίο μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά αλλά και να σπάσει τη χειμωνιάτικη μονοτονία της παραμονής σε ένα δωμάτιο. Δείτε το και θετικά, ως το απόλυτο αξεσουάρ μπροστά στο τζάκι!

Εξοπλισμός 
Κλείσιμο
image005__1_
Φροντίστε να πάρετε μαζί σας το φορτιστή του κινητού, ένα power bank, για παν ενδεχόμενο, αλλά και ένα καλό πακέτο κινητής τηλεφωνίας, για να αισθάνεστε την ελευθερία που απαιτεί κάθε τέτοια απόδραση.

Όπως για παράδειγμα το ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ AUTO της Q, που ήρθε να κάνει τα απλά αυτονόητα. Με το ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ AUTO ξεγνοιάζεις, καθώς γίνεται αυτόματη ανανέωση του πακέτου κάθε μήνα, αλλά και επειδή σε χρεώνει ανά δευτερόλεπτο (μιλάς 1", πληρώνεις 1"), ενώ υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των λεπτών και των data που δεν κατανάλωσες στον επόμενο μήνα (roll over).

Τόσο απλά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK