Η έξυπνη κίνηση που κάνει το σπίτι σας έναν χώρο υψηλής νοημοσύνης
KENTRIKI_2

Η έξυπνη κίνηση που κάνει το σπίτι σας έναν χώρο υψηλής νοημοσύνης

Μεταμορφώστε το σπίτι σας σε έναν «έξυπνο» και πράσινο χώρο με την υπηρεσία Smarthink από το Φυσικό Αέριο και διαμορφώστε την καθημερινότητα όπως εσείς θέλετε!

Sponsored Content


Στο σημερινό κόσμο των γρήγορων ρυθμών και των πολλών απαιτήσεων, θέλουμε το σπίτι μας να αποτελεί μια όαση ηρεμίας και ασφάλειας, όπου χαλαρώνουμε απαλλαγμένοι από το διαρκές «κυνήγι» για την πιο αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας. Το «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας», ο ιστορικότερος πάροχος ενέργειας στην Ελλάδα με 165 χρόνια ιστορίας, έχει την
-ιδανική λύση- το Smarthink, το πρώτο οικοσύστημα για έξυπνη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας στη χώρα μας.

Πρωτοποριακή διαχείριση ενέργειας και άνεση στο σπίτι
Το Smarthink είναι μια καινοτόμα υπηρεσία που με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) –μαθαίνει από τις ανάγκες και τις συνήθειές σας,   προσαρμόζεται αυτόματα σε αυτές για να προσφέρει εξοικονόμηση και ασφάλεια. Έχει σχεδιαστεί για να κάνει το σπίτι σας πιο ενεργειακά αποδοτικό, ενώ μειώνει σημαντικά το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Η δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης στο σπίτι σας
Με την εφαρμογή εξειδικευμένων αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης (AI), το Smarthink διαχειρίζεται έξυπνες συσκευές και αισθητήρες μέσω μιας φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής για κινητά. Το AI προσαρμόζεται στις καθημερινές σας συνήθειες και ανάγκες, παρέχοντας ενέργεια ακριβώς όταν και όπου τη χρειάζεστε. Η ζωή στο σπίτι γίνεται έτσι πιο εύκολη και λιγότερο δαπανηρή, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα πιο πράσινο περιβάλλον.

Ζήστε με απαράμιλλη άνεση και εξοικονόμηση
Φανταστείτε να επιστρέφετε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά για να διαπιστώσετε ότι ο θερμοσίφωνας σας έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα λίγο πριν την άφιξή σας, διασφαλίζοντας ότι το ζεστό νερό είναι άμεσα διαθέσιμο όταν το χρειάζεστε. Το Smarthink σάς δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε αυτό το επίπεδο άνεσης, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε ενέργεια. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας», μια τετραμελής οικογένεια μπορεί να εξοικονομήσει 19,8% στον μηνιαίο λογαριασμό ρεύματος μετά την εγκατάσταση του Smarthink και το κόστος της βασικής εγκατάστασης επιστρέφεται σε μόλις 8 μήνες.

Μείνετε ενημερωμένοι διατηρώντας τον έλεγχο
Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή Smarthink, η οποία διατίθεται τόσο στο Apple όσο και στο Google Play Store και παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι σας  ε. Η εφαρμογή υπολογίζει ακόμη και το ποσό του επόμενου λογαριασμού σας με βάση την τρέχουσα τιμή της κιλοβατώρας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να θέσετε μηνιαίους στόχους για την κατανάλωση ενέργειας και να διαχειριστείτε τα έξοδα ηλεκτρικής ενέργειας.

Σκεφτείτε έξυπνα, ανεξαρτήτως παρόχου ενέργειας
Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πάροχος ενέργειας που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να αποκτήσετε το Smarthink και να εκμεταλλευτείτε να πλεονεκτήματα που σας προσφέρει, ανεξαρτήτως παρόχου. Απολαύστε άνεση, εξοικονόμηση και ασφάλεια, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα βιώσιμο μέλλον. Αγκαλιάστε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να χαρείτε ακόμη περισσότερο τη θαλπωρή του σπιτιού σας.

Εύκολη εγκατάσταση και προσαρμογή
Είναι τόσο εύκολο να αποκτήσετε το Smarthink: Πρώτα, εγκαταστήστε το Starter kit του Smarthink, το οποίο περιλαμβάνει διακόπτη θερμοσίφωνα, έξυπνο θερμοστάτη αφής, gateway και έξυπνο μετρητή κατανάλωσης ενέργειας. Στη συνέχεια, η εγκατάσταση πραγματοποιείται από εξειδικευμένο συνεργείο με την εγγύηση του «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας».

Ωστόσο, το Smarthink σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον δικό σας συνδυασμό έξυπνων συσκευών από διάφορες κατηγορίες, όπως έξυπνες πρίζες, αισθητήρες δωματίου, λαμπτήρες, αισθητήρες πόρτας/παραθύρου, χειριστήρια κλιματιστικού και θερμοστάτες αφής. Αυτές οι συσκευές παρέχουν τα βασικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Smarthink: ευκολία και οικονομία.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την υπηρεσία Smarthink και πώς μπορεί να ωφελήσει το σπίτι σας στο www.smarthink.gr ή στο 181133. Ανακαλύψτε το μέλλον της εξοικονόμησης ενέργειας σήμερα και κάντε το σπίτι σας πιο έξυπνο και φιλικό προς το περιβάλλον με το Smarthink από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ