Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος

Όταν η τεχνολογία σέβεται το περιβάλλον

Μπορεί στη σύγχρονη καθημερινότητά μας οι δραστηριότητες των Τηλεπικοινωνιών να κάνουν τη ζωή μας πολύ ευκολότερη, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα και ταυτόχρονα φροντίζουν το περιβάλλον.

5 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε είναι η μήτρα που μας γέννησε, γι΄ αυτό και η προστασία του και η διατήρηση της ποιότητάς του αποτελεί ανάγκη για να επιβιώσουμε σε αυτό τον πλανήτη. 

Τα οκτώ γηραιότερα δέντρα στον κόσμο

Το περιβάλλον αλλάζει, οι συνθήκες ζωής μεταβάλλονται, οικοσυστήματα ολόκληρα εμφανίζονται και εξαφανίζονται με την πάροδο των ετών εξαιτίας του απρόβλεπτου παράγοντα
που λέγεται «άνθρωπος».

Σώσε το όζον

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι η μείωση του όζοντος στη στρατόσφαιρα οφείλεται κυρίως στις ανθρωπογενείς εκπομπές συγκεκριμένων ουσιών.

Τα έξι σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα και τι μπορείς να κάνεις

Με αφορμή την «παγκόσμια» ημέρα περιβάλλοντος» ας δούμε συνοπτικά τα έξι πιεστικότερα οικολογικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μας μπορεί να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση. Σήμερα τα περιβαλλοντικά προβλήματα είναι περισσότερο επίκαιρα και κρίσιμα από ποτέ.

Βάλε (οικολογικό) χρώμα στη ζωή σου!

Παιχνιδιάρικα, χαρούμενα, φωτεινά, παστέλ, ουδέτερα. Οι αποχρώσεις και οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορεί κανείς να επιλέξει στους τοίχους του σπιτιού ή του εργασιακού του περιβάλλοντος είναι πλέον άπειροι και ικανοί να μεταμορφώσουν τον χώρο και τη διάθεση σε δευτερόλεπτα.