Aqua Thermal: Κλιματιστικά φιλικά στο περιβάλλον

Aqua Thermal: Κλιματιστικά φιλικά στο περιβάλλον

Σκέφτονται εσάς και το περιβάλλον με το πρωτοποριακό eco design τους

Aqua Thermal: Κλιματιστικά φιλικά στο περιβάλλον
Τα τελευταία χρόνια, τα κλιματιστικά έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και έχουν γίνει ένα απαραίτητο «αξεσουάρ» της καθημερινότητας μας.  Τα συναντούμε στις κατοικίες, τα δημόσια κτίρια, τα αυτοκίνητα, δημόσια μέσα μεταφοράς κ.λ.π. και η χρήση τους αυξάνεται καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο.

Είμαστε λοιπόν εκτεθειμένοι στην επίδραση τους,στον τρόπο που λειτουργούν και στον αέρα που αναπνέουμε σχεδόν κάθε στιγμή της ζωής μας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, αυτό που ίσως δεν γνωρίζει ο μέσος χρήστης των κλιματιστικών, είναι ότι η λανθασμένη αγορά και χρήση τους  εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας, αφού μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από ασθένειες και ταυτόχρονα να επιβαρύνει σημαντικά το περιβάλλον γύρω μας.

Γι' αυτό ένας από τους παράγοντες που θα πρέπει να προσέξει κανείς προτού αγοράσει ένα κλιματιστικό είναι το προϊόν να εξοικονομεί όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια και να περιέχει οικολογικό φίλτρο ώστε να συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιεινού περιβάλλοντος. Αν πάλι είστε στη διαδικασία αγοράς ή αντικατάστασης κλιματιστικού και η υπόθεση σας μοιάζει με... γρίφο για δυνατούς «λύτες» σας δίνουμε τη λύση:
«Aqua Thermal»
Κλείσιμο
.
Πρόκειται για κλιματιστικά που σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, λειτουργούν και ανακυκλώνονται, με κύριο γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ «γλιτώνουν» τον καταναλωτή από τα υπέρογκα έξοδα.

Να οι επτά λόγοι για να επιλέξετε τα «Aqua Thermal»:

-Εξοικονόμηση ενέργειας:
Λόγω της ενεργειακής κλάσης Α++ και της πρωτοποριακής  τους τεχνολογίας τα κλιματιστικά της Aqua Thermal επιτυγχάνουν υψηλή βαθμιαία απόδοση (EER / COP)με την υψηλότερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.
 
- Ιονιστής:
Ουσιαστική λειτουργία μέσω της οποίας ενεργοποιούνται τα αρνητικά ιόντα κρατώντας έτσι  καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου μας.
 
- Έξυπνος inverter συμπίεσης:
Χάρη στον έξυπνο συμπιεστή inverter που ρυθμίζει αυτόματα την λειτουργία του προσαρμόζοντας την περιστροφή του ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου, αποφεύγονται οι άσκοπες εκκινήσεις και διακοπές λειτουργίας, βοηθώντας τον χώρο μας να βρίσκεται πάντα στην ιδανική θερμοκρασία με την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

- Έξυπνη λειτουργία αυτοδιάγνωσης βλαβών:
Καινοτόμος λειτουργία μέσω της οποίας το κλιματιστικό σταματά την λειτουργία του μόλις γίνει εντοπισμός σφάλματος και ταυτόχρονα κάνει διάγνωση του προβλήματος εμφανίζοντας στην οθόνη την σχετική ένδειξη.

- Σύστημα αυτοκαθαρισμού:
Μέσω της λειτουργίας auto cleaning τα κλιματιστικά της Aqua Thermal απομακρύνουν τη σκόνη, τη μούχλα και τις βλαβερές ουσίες που προκαλούνται από την εναλλαγή της θερμοκρασίας.  Έτσι ο αέρας που διαχέεται είναι απαλλαγμένος από κάθε μολυσματικό παράγοντα.

- Έξυπνη λειτουργία “Auto Restart”:
Σκέφτονται έξυπνα αφού διαθέτουν αυτόματη απομνημόνευση της τρέχουσας λειτουργίας τους ώστε να μπορούν να επιστρέψουν σε αυτήν μετά από κάθε διακοπή ρεύματος.

- Πρωτοποριακό design:

Καινοτόμος σχεδίαση υψηλής αισθητικής για εφαρμογή των κλιματιστικών σε κάθε εσωτερικό χώρο. Με τη σιγουριά της Neon Energy
 
Χαρακτηριστικά

- Λειτουργία Turbo για να επιτυγχάνουμε γρηγορότερη ψύξη και θέρμανση. Οικολογικό φίλτρο για 95% κατακράτηση σωματιδίων σκόνης, βακτηρίων, ακάρεων και μικροβίων που ευθύνονται για τύπους άσθματος και πνευμονίες.
 
- Χειριστήριο με αισθητήρα θερμοκρασίας για έλεγχο των πραγματικών συνθηκών του χώρου σας.  Χρονοδιακόπτης για την προκαθορισμένη λειτουργία του μηχανήματός μας.

- Με το πλήκτρο
ifavor μπορείτε να καθορίσετε τις αγαπημένες σας συνθήκες για εύκολη πρόσβαση.
 
- Αντιβακτηριδιακή Λειτουργία
 
- Auto Restart
Χαμηλή στάθμη θορύβου σε όλες τις συνθήκες. Λειτουργία αυτοκαθαρισμού και απομάκρυνσης των μικροβίων.
 
- Πρόγραμμα ύπνου για αυτόματη ρύθμιση της θερμοκρασίας και μικρή κατανάλωση ενέργειας.
 
- Αποσπώμενη πρόσοψη για εύκολη πρόσβαση / καθαρισμό / αντικατάσταση των εσωτερικών φίλτρων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης