Στο Αργοστόλι οι 71 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και 8 παιδιά, που εντοπίστηκαν σε ιστιοφόρο ΝΔ της Κεφαλονιάς

limeniko
Στο Αργοστόλι μεταφέρθηκαν οι 71 άνδρες πακιστανικής υπηκοότητας, μεταξύ των οποίων και 8 ανήλικα αγόρια, που εντοπίστηκαν χθες σε ιστιοφόρο σκάφος νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς.

Επίσης, συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί διακινητές που επέβαιναν στο σκάφος, ηλικίας 62 και 45 ετών αντίστοιχα.

Tο ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν οι αλλοδαποί εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος του λιμενικού και στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε με τη συνδρομή ενός φορτηγού πλοίου και ενός αλιευτικού σκάφους συνοδεία δύο περιπολικών σκαφών και ενός ναυαγοσωστικού του λιμενικού σώματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Να φύγουν.

ΔΕΝ τους θέλουμε.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ

Ως Κεφαλονίτης πού εχω εκεί σπίτι και περιουσία, συγγενείς και φίλους με παιδιά λέω..."αμπαλάζ" και πίσω στο Πακιστάν...Δεν τους θέλω στη χώρα μου,δεν τους θέλω στον τόπο μου...Εχουν άλλη κουλτούρα, άλλη θρησκεία, άλλη νοοτροπία...Δεν μπορούμε να συνυπαρξουμε...Και δεν μπορούμε να τους παρέχουμε εργασία....Μην εχοντας εισόδημα θα εξωθηθούν σε κλεψιές και φόνους....

Μαιρη

Έχει πόλεμο το Πακιστάν;Απέλαση τώρα Λαθρομετανάστες είναι όχι πρόσφυγες Φτάνει ποιον κοροϊδεύουν;Αν πάμε εμείς στο Πακιστάν θα μας δώσουν σπίτι,επιδόματα,περιθαλψη; Να κάνουν δημοψήφισμα να ρωτήσουν τον λαό αν τους θέλει (Μόνοι τους έχασαν την εύνοια του κόσμου με την συμπεριφορά τους Την καλοσύνη μας εκμεταλλεύτηκαν)Φτάνει Αν θέλει το κράτος ας βοηθήσει τους Έλληνες με πράξεις από λόγια χορτάσαμε Απέλαση τώρα

Mπορεί

να τους αρέσει η ιστιοπλο'ί'α. Το Λιμενικό τι θέλει και ανακατεύεται?

Β

Σιγά σιγά αρχίζετε να γράφετε την αλήθεια. Όλοι πακιστανοί . Πόσο κοστίζει στους Έλληνες φορολογούμενους όλη αυτή η κινητοποίηση του λιμενικού για να σώσει λαθραίους που τους ση........κε και είπαν, δεν πάμε στο ελλαδιστάν για τζάμπα διαβίωση και χρυσές δουλειές στην παρανομία;;;Γιατί αφού είναι όλοι πακιστανοί δεν τους γυρίουν πίσω; Όσο τους καλοδέχονται τόσο θα έρχονται περισσότεροι. Αλλά άμα ψηφίζεις αριστερά κοπρόσκυλα, αυτά τα χάλια θα έχεις μέχρι να ξεκουμπιστούν από την εξουσία.

sotiris

Ετοιμάστε διαμερίσματα για τους πρόσφυγες από το εμπόλεμο πακισταν

Kρίτων

To σχέδιο εποικισμού από αφροασιάτες καλά κρατεί τη ευγενεί συνδρομή του Λιμενικού, το οποίο εδω και μία εικοσαετία πρωταγωνιστεί με το αζημίωτο στον αποικισμό της Χώρας με αθλίους τριτοκοσμικούς.

Αγύριγο κεφάλι

Ορίστε , η καλύτερη απόδειξη _________ Η Νέα Δημοκρατία μεταφέρει πρόσφυγες __________ ...

Vlad Tepes

Ποιο μακάκας πεθαίνεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ksexwristos_valentinos_arthro

Ο 20χρονος φοιτητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονία, Βαλεντίνος Τζέκας, έχει αναπτύξει μία πλατφόρμα εξακρίβωσης των ψευδών ειδήσεων, της μάστιγας της εποχής που τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

25
komision

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε πως ως πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχετε το δικαίωμα να δημιουργήσετε μια νέα επιχείρηση(ακόμα και ατομική επιχείρηση) ή να επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ, αλλά και στην Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία. Το ίδιο ισχύει και για τη δημιουργία υποκαταστήματος οποιασδήποτε επιχείρησης έχει έδρα και είναι ήδη καταχωρημένη σε χώρα – μέλος της ΕΕ.

J_P_kitchen_new

Με δεδομένο ότι για την J&P Aerion Energy τίποτα λιγότερο από το τέλειο δεν είναι αποδεκτό στις εφαρμογές φυσικού αερίου, μια διάκριση περιωπής αντίστοιχη των αστεριών Μισελέν, αποτελεί δικαίωση και πιστοποίηση αριστείας

thermansi01

Ο χρυσός κανόνας ορίζει ότι, ενώ η αγορά του φυσικού αερίου και ο πάροχος που θα επιλέξουμε με κριτήριο την συμφερότερη τιμή δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, η σωστή επιλογή του εγκαταστάτη είναι εξαιρετικά σημαντική

1