«Γέφυρα καθαρού και στεγνού ρούχου» για τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Κινέττας από το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip

IMG_5366

ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΡΟΥΧΩΝ: ΚΑΠΗ ΚΙΝΕΤΤΑΣ

Εκεί που το αυτονόητο μοιάζει πολυτέλεια και το καθημερινό γίνεται ανύπαρκτο, στις πλημμυρισμένες γειτονιές της Κινέττας και για τα σπιτικά που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα, βάζουμε από τη Δευτέρα 2/12 σε λειτουργία το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ SKIP σε συνεργασία με το Δήμο Μεγαρέων.
Μια δομή αλληλεγγύης που θα δώσει ανακούφιση στους πληγέντες αναλαμβάνοντας να πλύνει και να στεγνώνει τα ρούχα τους αυτή τη δύσκολη ώρα, πράγμα που για πολλά νοικοκυριά είναι αδύνατο.
Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούν οι κάτοικοι των περιοχών ότι μπορούν να φέρουν τα ρούχα τους στο σταθμό συλλογής του Κοινωνικού Πλυντηρίου Skip, που θα είναι στο ΚΑΠΗ ΚΙΝΕΤΤΑΣ μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ. καθημερινά. Από το ίδιο σημείο θα τα παραλαμβάνουν καθαρά και στεγνά, μετά από 2 εργάσιμες ημέρες τις ίδιες ώρες.

Για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το Κοινωνικό Πλυντήριο είναι 6932438600 (Καλλιόπη Βασιλείου) και 6977 233 801 (Όλγα Νικολακοπούλου).

Δείτε Επίσης

trans

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 η εταιρεία οπτικών Βαϊράμογλου πραγματοποίησε στον μοναδικό χώρο του Κ8 στο κέντρο της Αθήνας την πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Ευρώπη των πρωτοποριακών οφθαλμικών φακών Transitions Gen 8, προσφέροντας στο ελληνικό κοινό μια νέα τεχνολογία για στυλ, άνεση και προστασία των ματιών.

mon1

Η γαλλική σοκολατοποιία MONBANA με υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση από το 1934, παρουσιάζει το βιολογικό ρόφημα σοκολάτας MONBANA BIO/ORGANIC, με πρώτες ύλες 100% βιολογικής καλλιέργειας και πιστοποίηση Fairtrade.

_kaliteroavrio

Τη δέσμευση της Lidl Ελλάς για ένα καλύτερο αύριο έρχεται να επιβεβαιώσει η νέα 360ο καμπάνια εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρίας, αποτυπώνοντας δημιουργικά δύο βασικές θεματικές βιώσιμης ανάπτυξης της Lidl Ελλάς – τη μείωση του πλαστικού και τη μείωση της σπατάλης των τροφίμων.