Η TAILOR Italian Wear ντύνει τον σύγχρονο άντρα με απαράμιλλο στυλ

Καινοτομία και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας αποτελούν τα στοιχεία που συνθέτουν την συλλογή φθινόπωρου χειμώνα του brand ανδρικών ενδυμάτων που συνδέεται άρρηκτα με το αυθεντικό ιταλικό στυλ.

Καινοτομία και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας αποτελούν τα στοιχεία που συνθέτουν την συλλογή φθινόπωρου χειμώνα του brand ανδρικών ενδυμάτων που συνδέεται άρρηκτα με το αυθεντικό ιταλικό στυλ.

Η τεχνολογία συναντιέται με πρωτοπόρο design ώστε να προσφέρει κολακευτική εφαρμογή και ξεχωριστές αποδόσεις, όπως τα παντελόνια και κοστούμια από active μάλλινες φανέλες merinos που πλένονται στο πλυντήριο, έχουν φυσική ελαστική συμπεριφορά, αποβάλλουν τις δυσάρεστες οσμές δίνουν την δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας του σώματος.

Στην συλλογή του φετινού χειμώνα έρχονται να προστεθούν φόρμες που συνδυάζουν με tailored σακάκια και αθλητικά trainers και χαρακτηρίζουν την εξέλιξη του τρόπου ζωής που εκφράζει ο οίκος.

Σε συνέχεια αυτής της τάσης ανακαλύπτουμε εκ νέου τα παντελόνια με λάστιχο, αυτή τη φορά και σε traveller μάλλινα υφάσματα ιδανικά για την καθημερινότητα του άντρα επαγγελματία. Αναπόσπαστα μέρος της, τα σακάκια από πολύτιμες πρώτες ύλες και την ανάλαφρη κατασκευή - σύμφωνα με τις αρχές της νοτιο ιταλικής παράδοσης - αποτελούν το νέο δίπολο άνεσης και κομψότητας.

Επιπλέον η TAILOR ακολουθεί μια οικολογικά βιώσιμη διαδρομή προωθώντας την χρήση μάλλινων όπως το pecora nera του οίκου Loro Piana των οποίων τα χρώματα είναι φυσικής προέλευσης αλλά και χρήση organic βάμβακος μέσω της συνεργασίας του brand με τον οίκο Albini.

Τα προιοντα TAILOR διατίθενται στην Ελλάδα μέσω του δικτύου monobrand καταστημάτων και της Online μπουτίκ www.tailoritalianwear.com

Δείτε Επίσης

al1

Για πολλά χρόνια, το φυστικοβούτυρο υπήρξε το πιο δημοφιλές βούτυρο ξηρού καρπού παγκοσμίως, αλλά τα τελευταία χρόνια, περισσότερες ποικιλίες βουτύρου έχουν φτάσει στα ράφια των καταστημάτων και κερδίζουν αναγνώριση για τα οφέλη τους.

lidl000_2

Με την παράδοση επιταγών ύψους 40.083€ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη, στην Πειραιώς, το «Φυλλάδιο Προσφοράς #apotalidl», η πρωτοποριακή καμπάνια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Lidl Ελλάς, σε μια διαφορετική εκδήλωση με «φαγητό για την ψυχή» και άλλες ιστορίες θαλπωρής

vard

Η ΝΝ Ηellas διακρίθηκε για τη σημαντική συμβολή της στο έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύσεων, που διοργανώθηκετην Πέμπτη 23 Ιανουαρίου. Το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας παρέλαβε η κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Ηellas.

euxostolidia-arth

Υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ από όλη την Ελλάδα ένωσαν τις δυνάμεις τους και χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τα Παιδικά Χωριά SOS και το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα

jocker

Στο σπίτι του, σε μια στάση λεωφορείου ή οπουδήποτε θα μπορούσε να έχει συμπληρώσει το τυχερό δελτίο ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ. Το δελτίο που του χάρισε 1.357.647,22 ευρώ συμπληρώθηκε μέσω tzoker.gr, ενώ κόστισε μόλις 3 ευρώ.