Η Redex του Ομίλου Κοπελούζου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Redex του Ομίλου Κοπελούζου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Με θετική σκέψη και θετική ενέργεια, η «Redex Running Team» συμμετείχε στο ιστορικό ραντεβού της 10ης Νοεμβρίου

1
Ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό αθλητικό γεγονός. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας κάθε χρόνο συναντά την Ιστορία, τρέχει μαζί της, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα. Η Redex δε θα μπορούσε να απουσιάσει από το μεγάλο ραντεβού της 10ης Νοεμβρίου.

Η εταιρεία του Ομίλου Κοπελούζου κατέβασε τη δική της δυνατή ομάδα: τη «Redex Running Team»! Με σημαία το ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες του αθλητικού πνεύματος, οι δρομείς της Redex έτρεξαν στις διαδρομές των 5 και 10 χλμ. Ούτε η πρωινή βροχή στα πρώτα χιλιόμετρα με αποτέλεσμα την ολισθηρότητα του οδοστρώματος δεν ήταν ικανή να διακόψει την πορεία των αθλητών προς τον τερματισμό.

Η κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων, και στην εξοικονόμηση ενέργειας έγινε ένα. Στη «Redex Running Team» έτρεξαν όλοι μαζί για ένα καλό σκοπό: την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων - ΕΛΕΠΑΠ.

Με θετική σκέψη, θετική ενέργεια. Ήταν μία ημέρα που η Redex δε επιχείρησε να εξοικονομήσει ενέργεια. Τα έδωσε όλα! Όπως κάθε δρομέας του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

2
3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης