Μη Καταβολή Ενοικίων - Online Προστασία Μισθωμάτων

Μη Καταβολή Ενοικίων - Online Προστασία Μισθωμάτων

Νέο Ασφαλιστικό προϊόν για την προστασία των μισθωμάτων και αποφυγή πληρωμής του φόρου εισοδήματος στα μη εισπραχθέντα ενοίκια

image001
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι φορολογούμενοι με εισοδήματα από ακίνητα τόσο για να μην πληρώσουν φόρο στα μη εισπραχθέντα ενοίκια όσο και για να προστατέψουν – διεκδικήσουν τα εισοδήματά τους. Το ψηλότερο μερίδιο καθυστέρησης σε πληρωμές ενοικίου, εξαιρουμένων των λογαριασμών κοινής ωφέλειας ή των πληρωμών με δόσεις στην ΕΕ καταγράφηκε στην Ελλάδα, όπου το 15,3% (σχεδόν τριπλασιάστηκε, το 2008 το ποσοστό ήταν 5,5 % ) του συνολικού πληθυσμού είχε εκκρεμή χρέη. Αυτό ήταν σημαντικά υψηλότερο από ό,τι σε οποιοδήποτε από τα άλλα κράτη μέλη της ΕΕ.

Τα τελευταία χρόνια 200.000 ενοικιαστές καθυστερούν να πληρώσουν τα ενοίκια τους από ένα μήνα έως ένα χρόνο, κάποιοι φεύγουν νύχτα αφήνοντας φέσια και σε άλλους λογαριασμούς. Ενώ μόλις 1 στους 5 ενοικιαστές είναι απόλυτα συνεπής πληρώνοντας κανονικά το ενοίκιο και τους λογαριασμούς.
Η ασυνέπεια οργιάζει, φέροντας σε δύσκολη θέση χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, που φοβούνται πως δεν θα πάρουν ποτέ τα χρήματα που τους οφείλονται. Την ίδια ώρα δεν είναι λίγοι οι ενοικιαστές, που όταν βλέπουν πως η θηλιά των χρεών σφίγγει γύρω από το λαιμό τους, επιλέγουν να φύγουν ‘’νύχτα’’ αφήνοντας απλήρωτους και άλλους λογαριασμούς όπως ΔΕΗ, κοινόχρηστα κ.α.

Φανταστείτε να έχετε κάποιο εμπορικό κατάστημα που να μισθώνεται 3.000 €– 5.000 € / μήνα , αντιλαμβάνεστε ότι η εφορία που θα πρέπει να καταβληθεί δεν είναι αμελητέα ( 40 % ) , ενώ τα έξοδα πλέον διατήρησης της ιδιοκτησίας δεν είναι καθόλου αμελητέα .

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν ο ιδιοκτήτης επιλέξει τη νομική οδό με στόχο να μην πληρώσει φόρο στα ανείσπρακτα ενοίκια καθώς και να διεκδικήσει τις οφειλές , θα πρέπει να γνωρίζει ότι το συνολικό κόστος πολλές φορές ξεπερνά τα 1.500 €, ανάλογα πάντα με τις νομικές ενέργειες και το μίσθωμα του ακινήτου.
Τα στελέχη της E-Real Estates διαθέτοντας όλη την τεχνογνωσία για το ακίνητο και με σκοπό την προστασία των εισοδημάτων που προέρχονται από την μίσθωση των ιδιοκτησιών τόσο οικιστικών ακινήτων όσο και επαγγελματικών , σχεδίασαν σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρεία Νομικής Προστασίας D.A.S Hellas αποκλειστικά προγράμματα προστασίας των εισοδημάτων από μισθώσεις που προσφέρονται online μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.rentalinsurance.gr. Προγράμματα που η φιλοσοφία τους βασίζεται στην εξασφάλιση της δυνατότητας πρόσβασης στη δικαιοσύνη από όλους, ακόμα και στους οικονομικά αδύναμους, έτσι ώστε ο κάθε ιδιοκτήτης να μπορεί να κατοχυρώνει τα έννομα δικαιώματά του.

Κλείσιμο
Τα προγράμματα προστασίας εισοδημάτων από μισθώσεις – Online προστασία μισθωμάτων κοστίζουν έως 80 € / έτος.

Ο ιδιοκτήτης μπορεί να πραγματοποιήσει την ασφάλεια προστασίας μισθωμάτων online από το διαδικτυακό τόπο www.rentalinsurance.gr και κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, δεν απαιτείται το μισθωτήριο συμβόλαιο να είναι καινούργιο .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης