Μεγάλη ικανοποίηση στην ιπποδρομιακή κοινότητα από την ψήφιση των ρυθμίσεων για τον ιππόδρομο

ippodromos

Σύσσωμη η ιπποδρομιακή κοινότητα υποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση την ψήφιση από τη Βουλή των ρυθμίσεων για τη λειτουργία του Ιπποδρόμου. Με την εξέλιξη αυτή, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά, μια νέα σελίδα γυρίζει για τις ελληνικές ιπποδρομίες, καθώς ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία του ιπποδρόμου και εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα της ελληνικής ιπποδρομιακής κοινότητας.

Η ιπποδρομιακή κοινότητα εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη καθώς, όπως επισημαίνουν παράγοντές της, εδώ και πολύ καιρό ζητούσαν από την Πολιτεία παρεμβάσεις, που θα αποκαθιστούσαν την ομαλή λειτουργεία του ιπποδρόμου και θα διασφάλιζαν τις θέσεις εργασίας στον ιππόδρομο.

Μπράβο από την ΕΝΕΠΔΙ

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Επαγγελματιών Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΝΕΠΔΙ), με τις ρυθμίσεις διασφαλίζεται η βιωσιμότητα του ιπποδρόμου και διαμορφώνεται μια νέα προοπτική για τις 3.000 οικογένειες που ζουν από τις ελληνικές ιπποδρομίες. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι αξιέπαινες ρυθμίσεις που εισήγαγε η κυβέρνηση επιτρέπουν σε όλους όσοι εμπλέκονται στις ελληνικές ιπποδρομίες να είναι πιο αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα.

Άλλωστε, η ΕΝΠΔΙ μέσω ανακοινώσεων είχε τονίσει την ανάγκη για παρέμβαση της Πολιτείας και για εξεύρεση λύσεων, που θα προωθούσαν ένα υγιές μοντέλο για τον ιππόδρομο και θα εξασφάλιζαν ότι δεν ναρκοθετείται το μέλλον των ελληνικών ιπποδρομιών και των εργαζόμενων σε αυτές.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΝΕΠΔΙ

anakoinwsi

ΣΧΟΛΙΑ (1)

@

Ωραίο το δωράκι ΣΥΡΙΖΑ, ε; Μετά να πληρώσετε εσείς τα δικαστικά έξοδα που θα χρειαστούν ορισμένοι Συριζαίοι...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

oly3

Η Ολυμπία Οδός διακρίθηκε ως National Winner στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων 2019», έναν από τους μεγαλύτερους και πιο μακροχρόνιους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο

Public_HR_Excellence_Awards

Τρία βραβεία στο Public για τη Διαχείριση ταλέντου, την Καινοτόμα χρήση της τεχνολογίας για το Ανθρώπινο Δυναμικό και την Team building πρωτοβουλία που διοργάνωσε για τους εργαζομένους του.

photo-2

Τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park όπου θα τους περιμένουν διασκεδαστικά παιχνίδια, πρωτότυπες κατασκευές και πολλές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, οι εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου θα μετατραπούν σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

opap-mini-festival

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ έζησαν για πέμπτη συνεχή χρονιά στο ρυθμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #ΒeActive. Συνολικά 10.000 παιδιά και γονείς/κηδεμόνες από τις ακαδημίες του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ έζησαν για πέμπτη συνεχή χρονιά στο ρυθμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #ΒeActive. Συνολικά 10.000 παιδιά και γονείς/κηδεμόνες από τις ακαδημίες του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

greece_ar

Ξεχωρίζοντας για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την εταιρική τους υπευθυνότητα, οι εταιρείες του Ομίλου Quest, ACS και iSquare διακρίθηκαν ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες ελληνικές εταιρείες της λίστας “ Most Admired Companies in Greece” του περιοδικού Fortune, η οποία περιλαμβάνει τις εταιρείες με την καλύτερη εταιρική φήμη στην Ελλάδα.