Εξασφαλίστε ιδανική θερμοκρασία στο σπίτι σας με 65% οικονομία στην ενέργεια

Εξασφαλίστε ιδανική θερμοκρασία στο σπίτι σας με 65% οικονομία στην ενέργεια

Για να επιτύχετε στην οικεία σας ένα άνετο περιβάλλον με ιδανικές θερμοκρασίες, η μόνη λύση είναι η Θερμομόνωση του κτηρίου σας.

desmos_ar
Μια σωστή μόνωση ταράτσας και μόνωση εξωτερικών τοίχων θα σας προσφέρει έως και 65% οικονομία σε ενέργεια και χρήμα, αφού θα δείτε διαφορά τουλάχιστον 8oC στους εσωτερικούς χώρους της οικείας σας.
Η θερμομόνωση και η ταυτόχρονη στεγανοποίηση του σπιτιού σας αποτελεί την καλύτερη επένδυση, αφού το κόστος κατασκευής τους, θα αποσβεστεί εντός 5 ετών, ενώ εσείς θα κερδίζετε από την διαφορά κατανάλωσης καυσίμων και ηλεκτρικής ενέργειας εφ’ όρου ζωής.

Αξιοπρόσεκτη είναι επίσης και η προστασία της περιούσιας σας για την οποία έχετε αναλώσει κόπο και χρόνο. Ένα σπίτι χωρίς μόνωση επιβαρύνεται από την διείσδυση του νερού με αποτέλεσμα την δημιουργία προβλημάτων, όπως: αποχρωματισμοί, λεκέδες, φουσκώματα, ρωγμές, αποκολλήσεις σοβάδων, ενανθράκωση του σκυροδέματος, οξείδωση του μεταλλικού οπλισμού(χάλυβας) κ.α. Έτσι είστε υποχρεωμένοι να το συντηρείτε συχνά, δαπανώντας σημαντικά ποσά από τα εισοδήματά σας.

Για την μόνωση ταράτσας και την εσωτερική ή εξωτερική θερμομόνωση τοίχων, εμπιστευτείτε την εταιρεία μας <<Μονώσεις Goumas>> και ζήστε ξέγνοιαστα, σε ένα σπίτι με τα κατάλληλα επίπεδα θερμοκρασίας όλες τις εποχές του χρόνου, απαλλαγμένο από υγρασίες, μούχλα και μύκητες.

Δίνουμε στοχευμένες λύσεις μόνωσης που διαρκούν στον χρόνο, σε ασυναγώνιστες τιμές.


Hyperdesmo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης