Η Protergia έδωσε την ενέργειά της στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

protergia01

Την δική της ενέργεια έδωσε η Protergia στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τόσο ως Επίσημος Χορηγός, όσο και με τη δική της ομάδα που πήρε μέρος στους αγώνες των 5 και 21 χλμ. Η #ProtergiaRunningTeam έτρεξε μαζί με τους χιλιάδες δρομέων, έχοντας ως επικεφαλής  τις  Ελληνίδες πρωταθλήτριες Μαρία Μπελιμπασάκη, Λίλλη Αλεξούλη και Σοφία Ρήγα.

Χιλιάδες δρομείς πλημμύρισαν χθες, Κυριακή 17 Μαρτίου το κέντρο της Αθήνας, παίρνοντας μέρος σε μία από τις δύο διαδρομές του Ημιμαραθωνίου. Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων ένωσαν τις δυνάμεις και τις προσπάθειές τους, συνδιοργανώνοντας με μοναδικό τρόπο ένα μαζικό αθλητικό γεγονός στο κέντρο της πόλης που στέφθηκε από επιτυχία, τόσο ως προς τη μαζικότητα όσο και ως προς την άρτια οργάνωση.

Στο πολύ όμορφο περίπτερο της στο Σύνταγμα, η Protergia καλωσόρισε και φιλοξένησε τους δρομείς αλλά και τους επισκέπτες, γεμίζοντάς τους ενέργεια, δώρα και καλή διάθεση. Μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, η ασημένια πρωταθλήτρια της Ευρώπης στα 400 μέτρα Μαρία Μπελιμπασάκη, μαζί με τη μαραθωνοδρόμο Σοφία Ρήγα, προετοίμασαν τους δρομείς για τον αγώνα με διατάσεις, για να σημειώσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Και βέβαια, αμέσως μετά τον αγώνα, ένας δροσιστικός φυσικός χυμός περίμενε τους δρομείς για να τους αναζωογονήσει μετά την προσπάθειά τους.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη αμέσως μετά τον αγώνα «Με την #ProtergiaRunningTeam προσπαθήσαμε και φέτος να δώσουμε τη δική μας ενέργεια σε ένα αθλητικό γεγονός που και φέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Είναι αισιόδοξο που τόσοι άνθρωποι επιλέγουν να τρέχουν και να έχουν βάλει στη ζωή τους την άσκηση».

Η Σοφία Ρήγα από την πλευρά σημείωσε ότι είναι σημαντικό να στηρίζουμε αθλητικές οργανώσεις όπως ο Ημιμαραθώνιος: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που είμαι μέλος της #ProtergiaRunningTeam . Η Protergia ως Επίσημος Χορηγός τον ΣΕΓΑΣ και των ενεργειών του, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να βάλουν τον αθλητισμό και το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους. Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι και εταιρείες που μας βοηθούν να κάνουμε πράξη τις επιλογές μας, καθώς ο αθλητισμός χρειάζεται στήριξη και ενέργεια».
protergia02
protergia03
protergia04
protergia05
protergia06
protergia07
protergia08

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tep2

Δύο Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στην Κρήτη αναβάθμισε με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο φορέας «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», με τη χρηματοδότηση του Ομίλου ΟΤΕ. Τα δύο ΤΕΠ στεγάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» και το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν φροντίδα σε περίπου 20 χιλιάδες παιδιά τον χρόνο.

tstsw

Εάν κάποιος επισκεφτεί το τμήμα των παιδικών βιβλίων στα βιβλιοπωλεία, θα εντυπωσιαστεί τόσο με το εύρος όσο και με την ποιότητα των σύγχρονων εκδόσεων. Στο Public, για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να βρει πάνω από 20.000 παιδικά βιβλία για παιδιά από 0 έως 15 χρονών, Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.

1
nrg4

Η εταιρεία ρεύματος nrg αποτελεί το μοναδικό πάροχο ρεύματος και φυσικού αερίου στην αγορά που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης. Ως μέλος του Shell Smart Club, η nrg φέρνει μοναδικές προσφορές για οικιακούς καταναλωτές, αλλά και για επιχειρήσεις, καθώς, με κάθε νέα σύνδεση στην εταιρεία, οι καταναλωτές θα κερδίζουν αυτόματα έως 5.000 πόντους Smart, αλλά και επιπλέον πόντους Smart κάθε μήνα με την εξόφληση του λογαριασμού τους.