Το Golden Ticket της AEGEAN μπορεί να κάνει το εισιτήριό σου…χρυσό!

jhdhf

Κηφισιά, 20 Φεβρουαρίου 2019 – Είχες ποτέ την ευκαιρία να ταξιδέψεις με ένα Golden Ticket στα χέρια σου; Τώρα μπορείς!

Από το Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς, η AEGEAN μετατρέπει μέσα από το Golden Ticket το εισιτήριο των τυχερών επιβατών σε… «χρυσό», χαρίζοντας κάθε μέρα υπέροχα ταξιδιωτικά δώρα, αλλά και ένα Μεγάλο Δώρο στο τέλος κάθε τριμήνου: 10 Business Class εισιτήρια. Ήδη περισσότεροι από 60 νικητές έχουν κερδίσει μοναδικά δώρα, κάνοντας την ταξιδιωτική τους εμπειρία ακόμα καλύτερη.

Ο τρόπος απλός! Κλείνοντας εισιτήριο στο aegeanair.com, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, μπορείς να συμπληρώσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας τα στοιχεία της κράτησής σου στην ειδικά σχεδιασμένη φόρμα συμμετοχής και να διεκδικήσεις το δώρο της ημέρας, αλλά και το «χρυσό» εισιτήριο!
Δες το ημερολόγιο του μήνα στο el.aegeanair.com και ανακάλυψε τα μοναδικά δώρα που προσφέρονται από την AEGEAN και το ευρύ δίκτυο συνεργατών της:

Εκπτωτικοί κωδικοί για πτήσεις εσωτερικού

Εκπτωτικοί κωδικοί για πτήσεις εξωτερικού

Miles+Bonus μίλια

Δωρεάν μεταφορές

Δωρεάν parking στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου

Δωρεάν διαμονή

Υπηρεσία Fast Track

Και το καλύτερο; Με τη συμμετοχή σου για την απόκτηση του δώρου της ημέρας, μπαίνεις αυτόματα στην τρίμηνη κλήρωση για το Μεγάλο Δώρο. Δέκα Business Class εισιτήρια περιμένουν το μεγάλο νικητή και ένα άτομο της επιλογής του, για να επωφεληθούν από όλα τα προνόμια της Business Class.

Γιατί να περιμένεις; Κλείσε το εισιτήριό σου και πάρε μέρος τώρα!

Μείνε συντονισμένος στα κανάλια της AEGEAN, facebook.com/aegeanairlines, youtube.com/aegeanairlines

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Golden Ticket και τα δώρα μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mcspencer01

Τα Marks and Spencer μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες στο χώρο του ρουχισμού, ολοκλήρωσαν σε συνεργασία με τη Nova, το έργο αναβάθμισης υποδομών ΙΤ με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση & βελτίωση του Customer Experience.

mathites01

Από 1 έως 7 Απριλίου μαθητές, εκπαιδευτικοί, οικογένεια και φίλοι εθελοντές πραγματοποιούν εθελοντικές δράσεις σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού, σε τέσσερις κύριους άξονες: Περιβάλλον, Συνάνθρωπος, Κοινότητα, Φιλοζωία.

eurooo

Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια παρουσίας της EUROCERT στην Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται o ελληνικός φορέας πιστοποίησης και ελέγχου, με 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο των επιθεωρήσεων σε περισσότερες από 30 χώρες διεθνώς, μέσω της θυγατρικής της, C.E. EUROCERT LTD που εδρεύει στην Λεμεσό.