Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας από την NN Hellas και το ΣΕΝ / JA Greece

Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας από την NN Hellas και το ΣΕΝ / JA Greece

Έχοντας πάντα ως στόχο τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία εκπαιδευτικών ευκαιριών για τη μαθητική κοινότητα, η NN Hellas διοργανώνει το Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας, για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece.

nn_main01
Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, μέλος του παγκόσμιου φορέα Junior Achievement Worldwide, ο οποίος υλοποιεί προγράμματα στην Ελλάδα, που εστιάζουν στην εισαγωγή των εφήβων στις βασικές έννοιες της επιχειρηματικότητας, μέσα από μία βιωματική μαθησιακή διαδικασία.
nn03

Η NN Hellas, αλλά και ο Όμιλος ΝΝ διεθνώς, ενισχύουν τις δράσεις του ΣΕΝ από το 2015, συνδιοργανώνοντας το Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα σε νέους να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να εξοικειωθούν με τη λειτουργία των επιχειρήσεων σήμερα. Κατά τη διάρκειά του, ομάδες 15-18 ετών, καλούνται να αναπτύξουν καινοτόμες προτάσεις, οι οποίες δίνουν λύσεις σε σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα.

Τα στελέχη της NN Hellas συμμετέχουν ως σύμβουλοι ή ως κριτές. Μεταδίδοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, λειτουργούν υποστηρικτικά προς τους μαθητές και τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους.
nn02



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης